Ο Γερμανός Μπριχ τους ξεφτίλισε στο Άρης – ΠΑΟΚ 0-0

Ο Γερμαναράς ο Μπριχ που ξεφτέλισε όλους στο Χαριλάου, ΄Άρης – ΠΑΟΚ. Τους πήρε τα σώβρακα. Ήρθε, έπαιξε, έφυγε. Κι έμεινε με το παράπονο ο Μίνος ότι κάθισε μόλις 28 λεπτά στα αποδυτήρια μετά το ματς. Μετρούσε και τα δευτερόλεπτα ο Γιώργαρος, μην του ξεφύγει καμία λεπτομέρεια.

Τον πρώτο που ξεφτίλισε ο Μπριχ, ήταν ο Κλάτενμπεργκ, που πάει και φέρνει την σάρα και τη μάρα πολλές φορές. Κάτι Γκρεστράνιους, Τρεϊμάνις και άλλα λιμά.

Ξεφτίλισε τον Μπίσεσβαρ που μονίμως σηκώνει τα χέρια και διαμαρτύρεται για φάουλ ή για πέναλτι.

Ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ τον ίδιο που ζήτησε πέναλτι στην φάση με τον Ζαμπά. Από συνήθεια πετάχτηκαν από τον πάγκο ο Λουτσέσκου κι οι Λουτσέσκοι, αλλά ο Γερμανός δεν είναι Τρεϊμάνις, ούτε Φωτιάς.

Και μία απορία για τον Κάκο. Άντε να σφύριζε κανένας Έλληνας διαιτητής ή κανένας Βούλγαρος, Εσθονός ή ό,τι άλλο φέρνει ο Κλάτενμπεργκ. Τι θα έλεγε ο Τάσος για την φάση που φεύγει ο Ζαμπά μπροστά και τρέχει να τον πιάσει ο παίκτης του Άρη και ο Βραζιλιάνος του κάνει φάουλ; Ότι ήταν κόκκινη κάρτα. Αυτό έμαθα.

Με τον Μπριχ διαιτητή, δεν τον έπαιρνε τον Κάκο να το πει, γιατί θα ξεφτιλιζότανε. Αν έχω λάθος πληροφορία μέσα από το Open TV, ζητώ συγγνώμη από τον Τάσαρο. Αν…

Ξεφτίλισε και τους Έλληνες διαιτητές, που με το παραμικρό σφυρίζουνε φάουλ και διακόπτουν συνέχεια το παιχνίδι. Ανά ένα λεπτό διακόπτεται το ματς στην Ελλάδα με Έλληνες διαιτητές;

Ξεφτίλισε και τους παίκτες, τους θεατρίνους του θεάτρου Κοτοπούλη, που μόλις πέφτουν κάτω, κάνουν τους πεθαμένους.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα