Ο Γιασικεβίτσιους θέλει «πράσινο» στην Μπάρτσα

Ο Όντεντ Κάτας σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως θα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ και τους τέσσερις παίκτες τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν (Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μήτογλου).

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, με την Αναντολού Εφές να είναι μία από αυτές σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Πληροφορίες από την Ισπανία λένε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ψηλά στη λίστα του το όνομα του αρχηγού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για να τον πάρει το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η «Μπάρτσα» είναι διατεθειμένη να φτάσει τα οικονομικά θέλω του παίκτη και να του προσφέρει συμβόλαιο κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ που είναι οι απαιτήσεις του.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ναι μεν προχώρησε στις πρώτες επαφές με τον παίκτη, πλην όμως φαίνεται να υπάρχει μια καταρχήν διαφορά στο οικονομικό.

Αν, πάντως, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα πάρει επίσημη μορφή, τότε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βρει απέναντί το

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα