Ο γιατρός του Άρη για τον τραυματισμό του παίκτη του ΠΑΟΚ: «Δεν κοιτάς το χρώμα της φανέλας, αλλά τον αθλητή»

Δυο άνθρωποι του Άρη βρέθηκαν πιο κοντά στην φάση του σοβαρού τραυματισμού του παίκτη του ΠΑΟΚ, Μούσα Ουαγκέ στο ντέρμπι του «Κλ.Βικελίδης»

Ο γιατρός, Γιάννης Χρίστου, και ο φυσικοθεραπευτής των «κιτρίνων», Τάσος Κατσικάς, οι οποίοι περνούσαν πίσω από την εστία του Πασχαλάκη και δίχως δεύτερη σκέψη αποφ΄σισαν να βοηθήσουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ που είχε χτυπήσει πάνω στο δοκάρι.

Το γεγονός κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιάννης Χρίστου, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Έγινε η φάση του Μπερτόγλιο και κοντοσταθήκαμε για να δούμε το δεύτερο γκολ. Ο Ουαγκέ την έσωσε όμως την φάση, αλλά δυστυχώς υπήρξε αυτός ο τραυματισμός.

Δεν υπάρχει γιατρός που θα έβλεπε το χρώμα της φανέλας και όχι τον αθλητή. Σταματήσαμε τον αγώνα, καθίσαμε δίπλα στον αθλητή και τον βοηθήσαμε μέχρι να έρθει το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Αυτό που είδαμε είναι ότι με όλη του την δύναμη χτύπησε την κνήμη του στο δοκάρι. Ήταν τρομακτικό χτύπημα. Είναι από του πιο άσχημους και πολυσύνθετους τραυματισμούς. Οι συνάδελφοι έχουν να διαχειριστούν ένα πολυσύνθετο πρόγραμμα. Ίσως χρειαστεί να κάνει και δύο χειρουργεία αυτό το παιδί.

Κάναμε το αυτονόητο. Ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν στα νοσοκομεία, αυτοί που έχουν νοσηλευόμενους στα σπίτια τους. Οι ήρωες είναι αυτοί και μόνο.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον αθλητή και καλή επιτυχία στο ιατρικό επιτελείο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα