Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για το τηλεοπτικό του μέλλον

Πολλά ακούστηκαν για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για όλα όσα ακούγονται διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να μένει εκτός «Ant1».

«Ανήκω στον ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 είναι τα τελευταία 5 χρόνια το τηλεοπτικό μου σπίτι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μεταξύ εμού και του ΑΝΤ1 και όταν είναι να γνωστοποιηθεί κάτι θα γνωστοποιηθεί. Σε ό,τι με αφορά έκλεισε μια τηλεοπτική σεζόν με πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. Δεν το λέω για μένα, το λέω και για την ομάδα που κάναμε την εκπομπή, η οποία ήταν μαζί με το Nomads και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν μέσα στις τρεις καλύτερες από πλευράς νούμερων τηλεθέασης εκπομπές του ΑΝΤ1 για φέτος». Ανάμεσα στις τρεις πρώτες εκπομπές του καναλιού ο Γιώργος δεν ανέφερε αυτή της Φαίης Σκορδά.

«Εγώ θα ήθελα στο μέλλον να ξανακάνω μια βραδινή εκπομπή. Τώρα… υπάλληλος είμαι. Δεν έχω θέσει κάποιους όρους. Θα παρουσίαζα κάτι που θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Είχε γίνει κουβέντα για την απογευματινή ζώνη, η οποία στην πορεία σταμάτησε από το κανάλι. Το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την απογευματινή ζώνη. Πιστεύω ότι κάτι ωραίο θα βρούμε να κάνουμε με τον ΑΝΤ1».

Την ίδια ώρα ο Λιάγκας απαντά και την πρόσφατη δήλωση του Αντώνη Κανάκη σχετικά με την late night ζώνη του σταθμού.

«Δεν απαντάω στον Κανάκη που είπε ότι πριν από αυτόν η βραδινή ζώνη του σταθμού ήταν νεκρή».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα