Ο Γιώργος Πετράκης χρυσός στο Παγκόσμιο του τζούντο στην Κίνα

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ

Ο Γιώργος Πετράκης χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών-Πυροσβεστών, που πραγματοποιούνται στην πόλη Τζενγκτού της Κίνας. Με τέσσερις νίκες, κατέκτησε την κορυφή στα +90 κιλά για ηλικίες 50-60 ετών, ανοίγοντας τον ελληνικό…. χορό των διακρίσεων στη διοργάνωση.

«Παρά τις έντονες ενοχλήσεις που αντιμετώπισε με τη μέση του, κέρδισε τέσσερις υπέροχους αγώνες και κατέκτησε την κορυφή», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Αστυνόμος Α΄, Μαρία Καρπαθάκη.

Η αποστολή για την αντιπροσωπευτική ομάδα Τζούντο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στους παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες κατέκτησαν μετάλλιο μετά από μεγάλη προσπάθεια .

Ο Α/Α΄ Ζήσης Βασίλειος στην κατηγορία των -81 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Χρυσό Ρώσο νικητή.

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Αρχ/κας  Πασχαλίδης Παναγιώτης, ο οποίος μετά από τέσσερις αμφίρροπες μάχες χάρισε ένα ακόμα μετάλλιο στην ελληνική αποστολή.

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄, Τζατζάκης Γεώργιος,  και το Δ.Σ. θα ήθελαν να συγχαρούν τους παραπάνω αθλητές, την Αρχηγό αποστολής Α/Α΄ Καρπαθάκη Μαρία, καθώς και τον Αστ/κα Ζακεστίδη Κων/νο για την άρτια προετοιμασία της αποστολής και την επίτευξη των στόχων.

Τέλος, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Protergia του ομίλου Μυτιληναίος, την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services, καθώς και την εταιρεία Q Brokers για την οικονομική στήριξη της αποστολής.

 

Διαβάστε επίσης