Ο Γκαγκάτσης ψήφισε… παύλα στο γυναικείο πρωτάθλημα που διακόπηκε και πήρε ο ΠΑΟΚ

Οι μάσκες έπεσαν. Ο ΠΑΟΚ έγινε και με τη βούλα εκφραστής της παύλας στο πρωτάθλημα. Στη σημερινή ψηφοφορία στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα γυναικών που διακόπηκε, ο Μάκης Γκαγκάτσης ψήφισε να μπει παύλα και να μην ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Ποιος ήταν αυτός; Ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά είχε επτά βαθμούς διαφορά από τον Άρη και με 9 αγωνιστικές να απομένουν έως τη λήξη.

Η ΕΠΟ αποφάσισε διακοπή, αλλά ο Γκαγκάτσης δεν ήθελε να ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Ο στόχος του είναι προφανής. Να διακοπεί και το πρωτάθλημα της Super League 1 και να μην βγει πρωταθλητής ο Ολυμπιακός που ήταν 7 πόντους διαφορά από τον ΠΑΟΚ και με την τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήγε στους 14.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης πλέον είναι και με τη βούλα ο εκφραστής της παύλας, έχοντας την ελπίδα πως δεν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League 1 και θα βρει τους συμμάχους να μπλοκάρει την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν έχει καταθέσει τα όπλα και ποντάρει ακόμη και αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, σε κάποιο γεγονός που θα οδηγήσει στην οριστική του διακοπή.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ απομονώθηκε στην ΕΠΟ, καθώς τη δική του λογική ακολούθησε μόνο το δεξί του χέρι στην ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος εντάχθηκε στο κίνημα της παύλας.

«Λευκό» ψήφισε ο Μηνάς Λυσάνδρου, ως πρόεδρος της Super League 1. Ένιψε τας χείρας του δηλαδή, ώστε να μην έχει δέσμευση υπέρ της ανάδειξης πρωταθλητή, αν διακοπή το πρωτάθλημα

Οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός μέσω του Τάκη Αγραφιώτη, ψήφισαν υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος με ανάδειξη πρωταθλητή, από τη στιγμή που δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Έτσι ο ΠΑΟΚ στις γυναίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής έστω και αν το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε στους αγωνιστικούς χώρους.
Πρόκειται για το έκτο διαδοχικό πρωτάθλημα που κατακτάει ο «δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο της διοργάνωσης με 14 κατακτήσεις τα τελευταία 17 χρόνια.

Διαβάστε επίσης