Ο Γκάρι Ροντρίγκες συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο 34χρονος εξτρέμ είχε θητεία σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου εξτρέμ με θητεία σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2027.

Ο Ροντρίγκες γεννήθηκε στην Ολλανδία στις 27 Νοεμβρίου 1990, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού με συμμετοχές σε πρωταθλήματα όπως της Βουλγαρίας, Ισπανίας, Ελλάδας και Τουρκίας ενώ έχει κατακτήσει με τις ομάδες τις οποίες αγωνίστηκε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

Έχει επίσης 54 συμμετοχές και οκτώ γκολ με την εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 ο ποδοσφαιριστής κατέγραψε 28 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα γκολ με την ομάδα της Sivasspor.

Καλωσορίζουμε τον Garry στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη «γαλανόλευκη» φανέλα”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα