Ο Γκλέιζερ σύρθηκε σε απολογία από τον λαό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Αλαφούζος, μήπως κι αυτός;

Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά στην Αγγλία. Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόελ Γκλέιζερ θα μιλήσει διαδικτυακά με τους οπαδούς της ομάδας για όσα βαραίνουν τον σύλλογο τον τελευταίο μήνα. Μήπως να έκανε το ίδιο κι ο Γιάννης Αλαφούζος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβηκαν στους δρόμους, ώστε η ομάδα τους να μην πάρει μέρος στην European Super League. Μάλιστα, ανέβαλαν με την εισβολή του στο «Ολντ Τράφορντ» και τον αγώνα της Μάντσεστερ με την Λίβερπουλ! Κεντρικό τους σύνθημα “πούλα”. ό,τι αντίστοιχο είχε γίνει το ’08 με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Γκλέιζερ, εμπρός στην οργή του λαού, αποφάσισε να μιλήσει μαζί τους. Και για τα 500 εκατ. ευρώ που είναι χρεωμένη η ομάδα τους. Μέχρι και γι αυτό θα δώσει λόγο. Αυτό θα γίνει την 4η Ιουνίου σε ανοικτό φόρουμ υποστηρικτών της Γιουνάιτεντ.

Μήπως να… μαθαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος από τις πρακτικές του Γκλέιζερ; Αυτός ο λαός που υποφέρει δέκα χρόνια τώρα εξ αιτίας του, δεν χρειάζεται ενημέρωση; Του παραπεταμού τον έχει τον λαό του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αν είναι μάγκας και δεν έχει να κρύψει, τίποτα, ας μιλήσει μαζί τους. Κι όχι μ’ έναν ή δυο και να τους ζητάει χάρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα