Ο γνωστός Λουτσέσκου τώρα μιλάει για πέναλτι… εφεύρεση

O… γνωστός Λουτσέσκου, μετά τα κλεμμένα πρωταθλήματα, άρχισε το παραμύθι για τα κλεμμένα κύπελλα. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε σε συμπατριώτες του και χαρακτήρισε εφεύρεση το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, κι έδωσε το κύπελλο στον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τοποθετήθηκε για τη σεζόν των 59 παιχνιδιών, υπογραμμίζοντας πως ήταν… «Σκληρή, περίπλοκη, όμορφη, πολύ απαιτητική. Αποκτήσαμε πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά με την ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν. Όταν χάνεις πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις».

Σε ερώτηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ο Ρουμάνος απασφάλισε, τονίζοντας πως: «Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που… εφευρέθηκε σου αφήνει κάτι, κάποια απογοήτευση, αλλά προχωράμε μπροστά».

Όσο για το αν έχει παρακολουθήσει φέτος το ρουμανικό πρωτάθλημα; «Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… δω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας! Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα