Ο ίδιος μεσολαβητής για τον Γεωργάτο

Πέρασαν δύο μήνες από την ημέρα που η ΕΠΟ προσέλαβε στο τιμ των προπονητών των Εθνικών ομάδων τον Γρηγόρη Γεωργάτο με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας αποδείχθηκε ότι ακούει πολύ τον Κώστα Κωνσταντινίδη, του οποίου ο Γρηγόρης Γεωργάτος είναι πολύ φίλος εδώ και δεκαετίες. Ο Κωσταντινίδης ίσως αισθάνεται ενοχές για την απομάκρυνση του Γεωργάτου από την Εθνική μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ότο Ρεχάγκελ το 2001 στη Φινλανδία, στο πρώτο ματς του Γερμανού προπονητή. Ο νέος τότε προπονητής ζήτησε κάτι στην προπόνηση, καθώς ήθελε ο Γεωργάτος να παίζει πιο μπροστά στην αριστερή πλευρά. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης, που εκτελούσε και χρέη… μεταφραστή (αφού μιλάει άπταιστα Γερμανικά), το μετέφερε στον Γεωργάτο.

Ο «Γκεό» εξέφρασε αντιρρήσεις, ο Κωνσταντινίδης όμως ως ενδιάμεσος δεν έκανε την ακριβή μετάφραση, κάτι που έμαθε ο Ότο. Αποτέλεσμα, παρά την πυροσβεστική προσπάθεια του Κωνσταντινίδη, ήταν ο τότε παίκτης της  Ίντερ να δει την πόρτα της εξόδου. Η επιστροφή του Γρηγόρη στην Εθνική άργησε 19 χρόνια κι έγινε πάλι με τη μεσολάβηση του Κωνσταντινίδη που πλέον θα έχει ξεπεράσει τις… ενοχές του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα