Ο Ιβάν αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον Πλεύρη για τα αίσχη της Τούμπας, τον… εγκαλεί, που ο Απόλλων έδωσε εισιτήρια σε Ολυμπιακούς!

Θα μας χάσει ο Θεός που έλεγαν κι οι παλιοί. Εκεί που ο Ιβάν Σαββίδης όφειλε να ζητήσει συγγνώμη για τα αίσχη που έκαναν αυτοί της Θύρας 4 στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα, που μπούκαραν στην Τούμπα χωρίς εισιτήρια κι ανεμβολίαστοι, αφού πλακώθηκαν πρώτα με την Αστυνομία, αλλά και στο ντέρμπι με τον Άρη, που το διέκοψαν, τώρα εγκαλεί τον Πλεύρη, γιατί πήγαν στην Ριζούπολη 50 νοματαίοι από τον Ολυμπιακό. Εκεί που μας χρωστάγανε, δηλαδή, μας πήραν και το βόδι.

Να το πιάσουμε από την αρχή. Στο ματς Απόλλων – Ολυμπιακός, βρέθηκαν καμιά πενηνταριά νοματαίοι με κασκόλ του Ολυμπιακού και τα ρέστα. Μάλιστα. Και γράφουν τα εξαπτέρυγα του Ιβάν, ότι ο Ολυμπιακός παραβίασετα πρωτόκολλα. Και ρωτάσω τώρα εγώ. Μπας και πάθανε καμία παράκρουση εκεί το Σαββιδέικο και νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε στο «Καραϊσκάκης» με τον Απόλλωνα;

Στην Ριζούπολη έγινε το ματς και τα 1.000 εισιτήρια τα μοίρασε η ΠΑΕ Απόλλων και φταίει ο Ολυμπιακός και ο Πλεύρης, που μπήκαν στο γήπεδο. Ρε, όλοι αυτοί οι ψυχολόγοι που βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση, δεν περισσεύει κανένας για το Σαββιδοτεχνείο;

Πάμε παρακάτω. Και γράφει ο Ιβάν, ότι ο Πλεύρης είναι υπόλογος, γιατί αυτοί του Ολυμπιακού δεν φοράγανε μάσκες. Είναι και κουτοί, δηλαδή, οι Σαββιδοτέχνες. Μα, ο Πλεύρης γι αυτό τα έκλεισε τα γήπεδα. Επειδή δεν φορούσε κανένας μάσκα.

Κι αναρωτιούνται τα αρρωστάκια του Ιβάν, αν αυτοί οι 50 νοματαίοι ήταν εμβολιασμένοι, αν έγιναν έλεγχοι. Κι όταν μπούκαραν οι ΠΑΟΚτζήδες στην Τούμπα, γιατί δεν είχαν τις ίδιες ανησυχίες, αν δηλαδή, τα «πελατάκια» μας ήταν εμβολιασμένοι ή όχι; Εκεί κάνανε τουμπεκί. Για να μην χάσουν κανένα «πελατάκι». Αφού μόνο εκεί απευθύνονται, πλέον, ότι στους σοβαρούς ΠΑΟΚτσήδες. Μόνο αυτύς επηρεάζουν. Κανέναν νοήμονα.

Γιατί, λέει, ο Πλεύρης μίλησε για την Τούμπα και το κλεστό του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και δεν μίλησε για την Ριζούπολη. Ίσα κι όμοια, δηλαδή, οι σκάρτοι 50 με τους χιλιάδες. Τρέλα και ψυχιατρείο μαζί.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα