Ο Ιβάν δεν είναι πια, “Λουδοβίκος”, τέλος η αλαζονία ότι “ο ΠΑΟΚ είμαι ΕΓΩ”

Και τώρα, τι θα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, που μετά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών, για την ανακοίνωση που έβγαλε και τα χώνει στα ίσια και στον ίδιο και στον Λουτσέσκου, γίνεται ο τρανός χαμός στα social media;

Να σου θυμίσω, ότι ο ίδιος Σύνδεσμος, που δεν τρώει παντεσπάνι από τον Ιβάν, είχε βγάλει ανακοίνωση κατά του Σαββίδη, όταν σοβούσε το «Μακεδονικό» ζήτημα κι ο Ιβάν δεν έπαιρνε θέση, που ο Αλέξης Τσίπρας την ονόμαζε «Βόρεια Μακεδονία» στις Πρέσπες. Αυτός και ο Σύνδεσμος της Πολίχνης. Κανένας άλλος. Όλοι οι άλλοι, ευνούχοι.

Το Σαββιδοτεχνείο, που έχει μεροκάματο, βέβαια, την έκρυψε στο πορτ μπαγκάζ την ανακοίνωση του Συνδέσμου της Αθήνας. Επειδή κάνει «μαχόμενη» δημοσιογραφία και καλά.

Αλλά, τι να δημοσίευε; Που τους τα χώνει ο Σύνδεσμος της Αθήνας από χίλιες πάντες;

Και δεν είναι μονάχα ο Σύνδεσμος της Αθήνας. Στα social media γίνεται της τρελής από αντιφρονούντες. Ένα είναι ο σίγουρο, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχασε το παιχνίδι με το λαό του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να τον κουλαντρίζει όπως νόμιζε. Τεράστιο λάθος η επιστροφή του Ρουμάνου και η κακότροπη αποπομπή του Γκαρσία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα