Ο Ιβάν δεν παίρνει τεχνικό διευθυντή, γιατί θα ζητάει λεφτά, ενώ ο Ρέμπε μόνο έφερνε…

Φοβερά πράγματα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα πάρει τεχνικό διευθυντή. Έτσι θα την πάει την δουλειά φέτος. Τι τεχνικό διευθυντής και παπαριές τώρα, τώρα, θα βάλει τον μικρό Γιωργάκη να διαπραγματευτεί.

Σοβαρά τώρα. Ο μήνας έχει 18 και ο ΠΑΟΚ δε έχει πάρει ακόμα τον άνθρωπο που θα μιλήσει με τον Λουτσέσκου, να δει τι θέλει και τι δεν θέλει. Και γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες ένα κάρο παπαριές. Καμία ουσία. Θα πάρει ή όχι;

Τώρα, θα πεις, και γιατί να πάρει ο ΠΑΟΚ τεχνικό διευθυντή. Πήρε τον Ρέμπε με εντολή να ξεπουλήσει. Έκανε την δουλειά, έφυγε. Τώρα, πρέπει να πάρει έναν για να αγοράσει. Δεν είμαι το ίδιο πράγμα. Άλλο σου φέρνω λεφτά κι άλλο σου ζητάω. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, σου ξαναλέω.

Κι άντε, έπαιρνε ένα και του έλεγε του Ιβάν ο Ραζβάν θέλει τον τάδε, τον τάδε και τον δείνα. Κι άμα έλεγε ο Ιβάν δεν σου δίνω, τι θα έκανε ο τεχνικός διευθυντής; Θα έπρεπε να παραιτηθεί. Γιατί να τον πάρει ο Ιβαν;

Ύστερα, ο Λουτσέσκου την ξέρει την αγορά. Ρουμάνος είναι. Και προπονητής και μάνατζερ κι απ’ όλα και δεν είναι κακό αυτό. Γιατί να πληρώνει έξτρα μεροκάματα ο Σαββίδης; Δύσκολες εποχές είναι, χρήμα δεν υπάρχει στην αγορά.

Κι άπαξ και διαβάσεις τι γράφουνε οι ΠΑΟΚτζήδες οι κανονικοί όχι οι σανοΠΑΟΚτζήδες, κάτω από τα άρθρα του Σαββιδοτεχνείου, το βγάζεις το συμπέρασμα. Σταματήστε το σούλεμα, σου λένε. Εδώ πήρε έναν Τέιλορ ο ΠΑΟΚ και τον κάνατε θεό. Τα χώνουν στα ίσια.

Είναι και το άλλο. Ο Κυριάκος Φιγούρας Κυριάκος, λίγος είναι για τεχνικός διευθυντής; Μια χαρά είναι λέω εγώ. Τίποτα δεν του λείπε του Φιγούρα. Με το μπλα μπλα του, τα αγγλικά του, υποψήφιος βουλευτής ήτανε, μια χαρά θα τα καταφέρει.

Καλή είναι η πλάκα. Το σοβαρό είναι ότι ο Ιβάν δεν δίνει και σημαία ζωής. Ήταν να έρθει στην Ελλάδα 15 Ιουνίου Πάπαλα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα