Ο Ιβάν δεν θέλει τον Δώνη στην Εθνική! Θα το τολμήσει ο Ζαγοράκης;

Θα πάει ο Γιώργος Δώνης στην Εθνική. Πρώτο φαβορί ο Δώνης, Γκανιάν ο Δώνης. Άχαστος ο Δώνης. Μάλιστα. Και ποιος το λέει αυτό; Κανένας δεν το λέει. Οι δημοσιογράφοι το λένε. Σου λένε, ποιος είναι στην απ έξω αυτόν τον καιρό και είναι και καλός προπονητής; Ο Δώνης. Άρα, αυτός είναι.

Κι εγώ δεν σου λέω ότι δεν έχει πιθανότητα ο Δώνης. Έχει. Αλλού είναι το θέμα. Πες ότι ο Ζαγοράκης θέλει τον Δώνη προπονητή; Ο Ιβάν τον θέλει; Και μην πει κανένα κορόιδο, τι δουλειά έχει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού αφορά την εθνική.

Στα μαχαίρια είναι ο Ιβάν με τον Δώνη, όταν έφυγε ο Γιώργος από τον ΠΑΟΚ. Και για να έχουμε το καλό ρώτημα, τα έδωσε τα λεφτά ο Ιβάν αυτά που του χρωστούσε του Δώνη; Έτσι είναι. Ο ίδιος ο Δώνης είχε καταγγείλει και απειλές του Τσιστσιακόφ, που ήταν τότε τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι, μάστορα. Ο Ιβάν το κρατάει μανιάτικο αυτό με τον Δώνη, που τον έκανε ρεζίλι στο πανελλήνιο. Τον απέλυσε και δεν του έδινε αποζημίωση. Ξεφτίλα. Ο παραλής ο Σαββίδης με τις λίστες στο Forbes και έκανε μανούρες στον Δώνη. Κι όταν τον κατήγγειλε, έγινε το μπάχαλο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα