Ο Ιβάν ήθελε «ζητιάνο» τον Μαουρίτσιο, δεν του έκανε ποτέ πρόταση!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκανε ποτέ πρόταση στον ΠΑΟΚ! Όπως το ακούτε. Περίμενε τον ίδιο τον Μαουρίτσιο να έρθει με την ουρά στα σκέλια, να πάρει καμιά τρακοσάρα το χρόνο και να πει κι ευχαριστώ. Τον άρπαξε ο Γιάννης Αλαφούζος και τον πήγε στον Παναθηναϊκό.

Έτσι έγραψε η σύζυγός του στο instagram. «Μετά από τρεις μήνες, σας λείψαμε;», αναρωτιέται για τον ΠΑΟΚ. Και το λέει στα ίσια η κυρία, ότι πρόταση δεν έφτασε ποτέ στον Μαουρίτσιο.

Το ζεύγος ήθελε να μείνει στην Θεσσαλονίκη, το λένε καθαρά. Όμως, ο ΠΑΟΚ τον είχε στην απ έξω τον Βραζιλιάνο. Έγραψαν, σου λένε, ένα «ευχαριστούμε Μαουρίτσιο» και πάμε γι άλλα.

Τον καταλαβαίνουμε, όμως, τον Ιβάν. Ήταν στα πλαίσια του οικονομικού εξορθολογισμού και ο Μαουρίτσιο. Θα έχουμε ντράβαλα του χρόνου. Κι άμα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους στην κερκίδα, θα τρέχει ο Φιγούρας Κυριάκος να τα μαζέψει με τον Δούκα της Μενεμένης Λευτεράκη να απειλεί.

Να, τι έγραψε η σύζυγος του Μαουρίτσιο:

«Αφήστε με από εδώ να εξηγήσω τι ήθελα να πω όταν έγραψα πως υπέφερα εδώ… Νομίζω πως δεν εξέφρασα πολύ καλά αυτό που ήθελα…

Πρώτον: Είμαι πολύ περήφανη για αυτά τα 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ! Πραγματικά αγάπησα το μέρος, αγάπησα το σύλλογο και πραγματικά αγάπησα τους φιλάθλους και την ενέργεια που μετέφεραν σε μας!

Δεύτερον: Δεν μιλάω ποτέ εδώ για λεφτά, επειδή θεωρώ πως τα λεφτά είναι η συνέπεια της δουλειάς μας.

Υπέφερα επειδή όταν το συμβόλαιο τελείωσε, πραγματικά περίμενα μια πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ, γιατί ήθελα να μείνουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη! Αλλά δεν την έκαναν! Απλά έγραψαν στο ίντερνετ “γεια σου Μαουρίσιο κι ευχαριστούμε”! Δε θεωρώ πως αυτό άξιζε στο σύζυγό μου. Κανείς δε μας κάλεσε. Είμαι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να φύγω. Ξαφνικά μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;

Συγγνώμη αν δεν μπόρεσα να εκφράσω σωστά αυτό που ήθελα. Υπέφερα επειδή το αγάπησα το μέρος, πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ και δε νομίζω έτσι όπως τα έκαναν ήταν καλά.

Και κάτι ακόμη. Υπέφερα επειδή τα παιδιά μου αγάπησαν το σχολείο τους, το ποδόσφαιρο, το μπαλέτο, τους φίλους τους. Όποιος έχει οικογένεια ξέρει τι σημαίνει αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα