Ο Ιβάν και οι μπελάδες για την ΕΛ.ΑΣ.

Τριβές και στην Ελληνική Αστυνομία προκαλεί ο Ιβάν Σαββίδης. Η σκόνη που σηκώθηκε απ’ τη διαρροή της φωτογραφίας με τον αξιωματικό να χαιρετά τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ έγινε πιο αισθητή ακόμα και απ’ την άμμο που φέρνουν στη χώρα οι νοτιάδες. Έφτασε μέχρι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Εκφράστηκαν έντονες διαμαρτυρίες από πολλούς συνδικαλιστές που διαφωνούν με τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Μέχρι και αίτημα για Ένορκη Διοικητική Εξέταση υποβλήθηκε, αλλά, όπως έλεγαν, «η Γεροβασίλη σφύριζε αδιάφορα». Απέδιδαν, μάλιστα, τη στάση της υπουργού στην καλή σχέση που φέρεται πως διατηρεί με τον Σαββίδη.

Την περίοδο που το αφεντικό του ΠΑΟΚ διαπραγματευόταν με τον Φίλιππο Βρυώνη για την απόκτηση του παλιού Epsilon, δηλαδή του σημερινού Open, η νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε στις συζητήσεις.

Απ’ την Τούμπα, πάντως, έστειλαν τα μηνύματά τους προς την Αθήνα ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερο, ωστόσο, ασχολήθηκαν με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνδικαλιστές με πυρά κατά της πολιτείας και της ΕΠΟ για τον τρόπο που μοιράστηκαν οι προσκλήσεις για τον τελικό.

Ενοχλήθηκαν οι συνεργάτες του Ιβάν και φρόντισαν να το δείξουν προς κάθε κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης