Ο Ιβάν κατάλαβε κι έριξε «γέφυρες» στον Μητσοτάκη

Κάτι σκάρτες ώρες μείνανε για την κάλπη κι ο Ιβάν δεν πήρε θέση. Κουβέντα δεν έβγαλε για το ποιον πρέπει να ψηφίσει ο λαός του ΠΑΟΚ. Ούτε, βέβαια, στις ευρωεκλογές μίλησε, ούτε διά της πλαγίας οδού.  

Και δεν είναι να πεις ότι ο Ιβάν το αποφεύγει να μιλάει κομματικά. Αυτός ήταν που αποκάλεσε τον Τσίπρα «Πούτιν της Ελλάδας» και τον Πούτιν τον κανονικό τον έπιασε λόξυγκας στο Κρεμλίνο. Αυτός ήταν που είπε ότι «ο Μητσοτάκης δεν θα κυβερνήσει ποτέ». Τι έγινε και κρατάει κλειστό το στόμα του;  

Το «ρεύμα». Όχι το ηλεκτρικό. Το ρεύμα της κοινωνίας. Που βαρέθηκε τα ψέματα του Τσίπρα, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τη φτώχεια, την κοροϊδία με την ελεημοσύνη που έδωσε πριν από τις ευρωεκλογές. Και δεν πήρε θέση ο Ιβάν, γιατί ξέρει ότι ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι… πλαστελίνη να τον διαμορφώνει όπως θέλει, όταν πρόκειται για τη ζωή του και την εθνική του συνείδηση.  

Δεν τον παίρνει και το απέδειξε στις ευρωεκλογές, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε γύρω στο 20%. Τι να βγει και να πει ο Σαββίδης; Να ψηφίσουν τον Τσίπρα, που πουλάει εκδούλευση πως αυτός πήρε το πρωτάθλημα; Γι’ αυτό και δεν μιλάει. Άλλωστε, έχει ρίξει δίκτυα στον Μητσοτάκη, γνωστά πράγματα είναι αυτά. 

Διαβάστε επίσης