Ο Ιβάν μίλησε με τον Βιεϊρίνια! Αλλά… τι είπαν; (Δεν μας είπαν)

Στην αποκάλυψη πως ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια προχώρησε ο Κυριάκος Κυριάκος, στην συνέντευξη Τύπου του Ολαφ Ρέμπε. Πλέον, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καλείται ν’ απαντήσει στον ΠΑΟΚ αν δέχεται να συνεχίσει εκεί.

Τι, ωστόσο, ειπώθηκε μεταξύ του Ιβάν και του Αντρέ, δεν μας το είπαν. Μόνο ότι μίλησαν.

Ο Κυριάκος Κυριάκος: «Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα στον Αντρέ Βιεϊρίνια, γιατί μέχρι την τελευταία ημέρα που μπορεί να παίξει ο Αντρέ για τον ΠΑΟΚ, εμείς θα κρατάμε ανοιχτή αυτή την πόρτα. Εμείς οφείλουμε από σεβασμό να έχουμε αυτή την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον…».

Και συνέχισε: “Όφείλουμε να σεβαστούμε την πορεία του Αντρέ και να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον. Ο Βιεϊρίνια είχε πρόσφατα, τις τελευταίες μέρες, επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη. Εμείς κάναμε από την πλευρα μας τις κινήσεις που πρέπει…».

Ο Ρεμπε τόνισε για το ίδιο θέμα: «Νομίζω ότι ουσιαστικά γυρίζουμε γύρω από την ουρά μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει προσφέρει ο Αντρέ στην ομάδα. Δεν είναι του παρόντος να θεωρητικολογούμε, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πρέπει να κατηγορηθεί για κάτι. Παίρνουμε τις αποφάσεις ως ένα. Δεν υπάρχει μόνο ο προπονητής ή ο αθλητικός διευθυντής. Όλοι παίρνουμε από κοινού τις αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα