Ο Ιβάν που πουλάει «ήθος» στα λόγια, ο Ρέμος και ο Καρυπίδης

Στην Τούμπα έβαλαν και Αντώνη Ρέμο, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, 2-0. Για να πικάρουν τον Θοδωρή Καρυπίδη. «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα». Αυτό είναι το τραγούδι, που γουστάρει ο Καρυπίδης.

Και για να δεις το μέγεθος της μαλακίας που δέρνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όλα τα site το χαρακτήρισαν «έπος». Και δεν εξετάζω που δεν έχουν χαμπάρι της σημαίνει έπος. Έπος της η Ιλιάδα, η Οδύσσεια, όχι οι μαλακίες της Τούμπας. Τέλος πάντων, μιλάμε για αμόρφωτα παιδάκια που ξέρουν καμία κατοστάρα λέξεις στα ελληνικά και τα βάζουνε να κάνουνε τους δημοσιογράφους. Την ξεσκίσανε την γλώσσα Άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ.

Αυτή η παπαριά της Τούμπας με το Ρέμο, εγκρίνεται από τον Ιβάν; Μιλάμε για τον Ιβάν που βγάζει ανακοινώσεις και μιλάει για ηθικέ αξίες του Ελληνισμού, για πίσω στο Θεό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Ρέμο και τον Καρυπίδη; Υποτίθεται ότι ο Ιβάν πουλάει ήθος.

Ύστερα, μετά το τέλος του ματς, ακουγότανε φωνές, «Πουτ@ν@ς γιοι σκουλήκια Αρειανοί». Ποιος φώναζε ρε, Ιβάν; Από τον πάγκο του ΠΑΟΚ; Αφού δεν υπήρχε κόσμος στην κερκίδα; Ή, μήπως ήταν κρυμμένοι όπως την άλλη φορά που την πέσανε στον Πασχαλάκη και τον μουντάρανε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα