Σιωπή Ιβάν για Φωτιά, Κουμπαράκη, ψάχνει μήπως κι άλλαξαν «στρατόπεδο»

Λοιπόν, τι έγινε με τον Φωτιά και τον Κουμπαράκη; Άλλαξαν «στρατόπεδο»; Δεν είναι της «εξυγίανσης»; Έπεσαν να τους φάνει οι Σαββιδοτέχνες, για τη φάση της αποβολής του Ελ Καντουρί. Διαιτητής ο Φωτιάς, στο VAR ο Κουμπαράκης.

Είναι οι ίδιοι διαιτητές που αποθεώνονταν από το Σαββιδοτεχνείο. Τι έγινε; Άλλαξε κάτι; Αν άλλαξε, να μας το πούνε εκεί στον ΠΑΟΚ. Δίκαιο έχουν να φωνάζουνε ότι έπρεπε ν’ αποβληθεί και ο Σουάρεζ στη φάση της αποβολής του Ελ Καντουρί. Και πέναλτι έπρεπε να δοθεί υπέρ του ΠΑΟΚ.

Κι αφού έχουνε τα χίλια δίκαια γι αυτή τη φάση, να βγει ο επίσημος ΠΑΟΚ και να πει ότι Φωτιάς και Κουμπαράκης δεν ανήκουν στην «εξυγίανση». Ανήκουν κάπου αλλού. Ανήκουν στο Μαρινάκη; Ανήκουν στο Μελισσανίδη; Ανήκουν στο Μποροβήλο, μήπως;

Ψάχνονται στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η αλήθεια. Ψάχνονται να δυο τι έγινε και Κουμπαράκης και Φωτιάς ξηγήθηκαν έτσι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ερώτηση: Γιατί δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία των Φωτιά – Κουμπαράκη; Γιατί δεν έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας στον Κλάτενμπεργκ; Τι φοβήθηκε;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα