Ο Ιβάν θέλει να «φάει» τον Βαρούχα από την ΕΡΤ, σε δυσμένεια ο Κάκος στο ΟΡΕΝ!

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Ιβάν ζητάει, μέσω του Σαββιδοτεχνείου, ν’ αντικατασταθεί ο Βαρούχας!

Να σταματήσει να κρίνει τις επίμαχες φάσεις στην ΕΡΤ. Προφανώς για να πάει εκεί ο Κάκος, που τα λέει καλύτερα. Ή ο Τεβεκέλης με τον Σαραϊδάρη, τους οποίους έχει αγκαζέ στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης. Αντιπαρέρχομαι ότι ο Κόλκας αποκαλεί «μπάσταρδους» αυτούς εκεί στην ΕΡΤ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αν υπάρχει κανένας εισαγγελέας, ας παρέμβει. Αλλού είναι το θέμα. Ότι ο Ιβάν θέλει ολοκληρωτισμό, όπως επί Σοβιετικής Ένωσης. Να μην υπάρχει αντίθετη άποψη. Και τον Κάκο, που τόλμησε δημόσια στο ΟΡΕΝ να διαφωνήσει με τον Κόλκα, δεν τον βλέπω καλά.

Πέναλτι έγινε στον Βαλιέντε από τον Ντόγκλας, είπε ο Κάκος. Κανένα πέναλτι ο Κόλκας, γιατί λέει ότι το είδε κι από κάμερες που δεν είδε ο Κάκος! Ψυχιατρείο. Δηλαδή, σαμποτάρει ο Κάκος το έργο της εξυγίανσης;

Κι όταν ο Κόλκας μάς… ενημέρωσε (εδώ ξεκαρδίζονται) με βίντεο ότι ο Ντόγκλας πρώτα διώχνει την μπάλα, τότε κρατάνε όλοι την κοιλιά τους από τα γέλια. Καθαρή φάση πέναλτι, αλλά ο Κόλκας κάνει το άσπρο – μαύρο. Γι’ αυτό πρέπει να φύγει ο Βαρούχας.

Διαβάστε επίσης