Ο Ιβάν την κούπα στον Βιεϊρίνια

Η τιμωρία του δεν έχει σχέση με τη φιέστα, ισχύει μόνο για αγώνες που εκδίδεται σχετική άδεια, αλλά στον ΠΑΟΚ κοιμούνται όρθιοι…

Ο Σαββίδης θα είναι παρών στη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μην ακούτε διάφορες παπαριές ότι είναι τιμωρημένος, όπως λέει ο κανονισμός.

Ένα κάρο κόσμο έχει δίπλα του ο Ιβάν, τον Βασιλάκη και τον Μάκη και τον ινστρούχτορα Κυριάκο και τον αφήνουν τον άνθρωπο να προβληματίζεται αν θα πρέπει να πάει στη φιέστα, μη τυχόν και τον κοπανήσουνε με νέα τιμωρία.

Μέχρι και ν’ ανοίξει τρύπα στον τοίχο όπως αυτές στα οχυρά του Ρούπελ του είπανε, για να βλέπει τον Βιεϊρίνια να σηκώνει την κούπα. Μέχρι κι ότι έπρεπε να ζητήσει ειδική άδεια για να μπει στην Τούμπα.

Μάλιστα, ένας φίλος ΠΑΟΚτσής μού έλεγε ότι είναι αδιανόητο να δίνεται άδεια στον Κουφοντίνα και να μη δίνεται στον Ιβάν.

Η «Α» θα τον σώσει τον Σαββίδη. Κανονικά θα πάει και νόμιμα στη φιέστα και δεν θα έχει ανάγκη κανέναν. Ο κανονισμός λέει ότι απαγορεύεται να παραβρίσκεται ακόμα και στο πάρκινγκ κατά την τέλεση ποδοσφαιρικού αγώνα.

Κανένας αγώνας, όμως, δεν θα γίνει στην Τούμπα για την κούπα. Φιέστα θα γίνει. Όχι αγώνας. Δηλαδή, για να καταλάβω. Αν αύριο πάει ο Σαββίδης να επιθεωρήσει τα αποδυτήρια στην Τούμπα θα του απαγορεύσει κανένας; Όχι βέβαια!

Μόνο άμα γίνεται παιχνίδι δεν επιτρέπεται να πάει. Ούτε στις προπονήσεις δεν μπορεί να πάει, σου λέει ο άλλος. Παπαριές. Τόσους έχει και πληρώνει αβέρτα ο Ιβάν και κανένας δεν διάβασε τον κανονισμό. Ούτε αυτοί, ούτε το Σαββιδοτεχνείο που κονομάει.

Ο Ιβάν θα είναι παρών κανονικά και με τον νόμο. Και την κούπα θα πάρει, και βόλτες σε όλη τη Νότια Μακεδονία θα την κάνει. Τώρα, αν θα παίζουνε τα κλαρίνα και τα βιολιά το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» δεν παίρνω όρκο.

Εκείνες τις μέρες της φιέστας θα γίνουν και οι εκλογές κατά πάσα πιθανότητα. Κι ο Ιβάν, άπαξ κι έδωσε τον λόγο του στον Τσίπρα, θα τον κρατήσει και θα κάνει τουμπέκα για τη Μακεδονία. Λογοτιμήτης είναι ο Ιβάν.

Όπως είχε δώσει τον λόγο του στον Μητσοτάκη και τον κράτησε, όταν τον πήρε ο Μαρινάκης από το χέρι και τον πήγε το γραφείο του. Ή, όπως τον κράτησε με τον ίδιο τον Μαρινάκη και τη συμμαχία στο Sofitel.

Να μην ξεφύγουμε, όμως. Για τη φιέστα λέγαμε. Το μοναδικό πρόβλημα που θα υπάρχει στη φιέστα είναι ποιος θα παραδώσει την κούπα. Κανονικά, βάσει πρωτοκόλλου, θα πρέπει να την παραδώσει ο Μπαταγιάννης, ο πρόεδρος της Super League.

Θα πρέπει μαζί του, ωστόσο, να πάρει και 2.000 ΜΑΤατζήδες για να μπει στην Τούμπα. Και ελικόπτερα του στρατού να πετάνε από πάνω με πρασινοσκούφηδες αλεξιπτωτιστές για να τον απαγάγουν. Ποιος Μπαταγιάννης, τώρα, ρε.

Σοβαροί να είμαστε. Κανένας Μπαταγιάννης δεν θα πάει στην Τούμπα. Κι ο Λυκουρέζος ως πρόεδρος της ΕΠΑΕ έκανε την απονομή στον Ολυμπιακό το 2005 και αποδοκιμάστηκε. Και ποιος θα πάει στην Τούμπα να κάνει την απονομή;

Δύο λύσεις υπάρχουν.

Η πρώτη να κάνει την απονομή ο Βασίλης Γκαγκάτσης ως διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας. Λίγο χλωμό, γιατί ο Ιβάν θυμάται κάτι «δώρα» που δεν επεστράφησαν όταν ο Μπιλ έχασε από τον Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ το 2012.

Η δεύτερη και πιθανότερη είναι να κάνει την απονομή ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ας λέει άλλα το Καταστατικό της Super League. Σάμπως θα την τιμωρήσει κανείς; Άλλωστε και οι δύο προαναφερόμενοι έχουν συνεισφορά στην κούπα της εξυγίανσης…

Ο Γραμμένος κι όχι ο Μπαταγιάννης την κούπα

Το δίκαιο και το σωστό είναι να είναι παρών ο τσάρος της Μακεδονίας στη φιέστα της Τούμπας. Μια κατοστάρα μιλιόνια έριξε, και δεν θα πάρει την κούπα; Γλέντι τρελό θα ετοιμάσει ο Σαββίδης.

Με αδελφούς Τσαχουρίδη, που παίζουνε ποντιακά λες κι έγραφε τις νότες ο Μπετόβεν. Και Βασιλάκη Καρρά και Ζαφείρη Μελά και Μελίνα Ασλανίδου θα φέρει ο Ιβάν στη φιέστα. Και θα τη δείξει το Open Tv, φυσικά, τη φιέστα.

Τώρα, αν ψάχνει και τον κονφερασιέ, η Έλλη Στάη είναι μια χαρά. Ποιος Φερεντίνος, τώρα, και ποιος Ρένος Χαραλαμπίδης που ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Έλλη που είναι και φίλη του πρωθυπουργού πρέπει να το οργανώσει όλο αυτό, για να πετύχει η φιέστα.

Κι άμα αρνηθεί η Έλλη, υπάρχει κι ο Μουτσινάς στο κανάλι του Σαββίδη. Ο αγαπημένος του Ιβάν είναι ο Μουτσινάς, γιατί παράγει πολιτισμό κάθε μέρα στην εκπομπή του. Δεν είναι μικρό πράγμα να κρίνεις το βάψιμο των επωνύμων, τα κραγιόν και τα ρούχα που φοράνε αν ταιριάζουνε μεταξύ τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα