Ο Ιβάν τσιγκουνεύεται 2 εκατ. για τον παικταρά Ντεϊόλα, πρώτη “κρυάδα” στον Λουτσέσκου

Φοβερά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον παικταρά Αλεσάντρο Ντεϊόλα από την Κάλιαρι χωρίς να πληρώσει! Μπορεί και να ζητήσει λεφτά από την Κάλιαρι για να τον πάρει, στην υπερβολή του.

Ένα είναι το θέμα, ότι ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε τις τσιγγουνιές για έναν πράγματι μεγάλο παίκτη σε πολύ καλή ηλικία των 25 ετών.

Οι Ιταλοί ξέρουν ότι ο Ντεϊόλα θέλει να φύγει και τον κοστολογούν γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Ούτε αυτά τα λεφτά δεν μπορεί να δώσει ο Ιβάν για έναν τέτοιο παικταρά, που θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης;

Και βάζει ο Ιβάν το Σαββιδοτεχνείο να γράφει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πέσει στην παγίδα της Κάλιαρι. Ποια παγίδα ρε, παραμυθατζήδες; Δικός τους παίκτης είναι και τον πουλάνε, δεν τον χαρίζουνε. Ποια παγίδα, ρε. Δεν υπάρχει καμία παγίδα. Δούναι και λαβείν είναι η δουλειά σήμερα στην οικονομία και του ποδοσφαίρου.

Η Κάλιαρι κρατάει αδιάλλακτη στάση, γράφει το Σαββιδοτεχνείο. Επειδή θέλει λεφτά. Κι ο ΠΑΟΚ τι κάνει; Πώς θα σπάσει αυτό το αδιάλλακτο; Με λόγια του αέρα;  Ας δώσει δυο μιλιόνια για τον παικταρά να τον φέρει στην Τούμπα. Τι παγίδες και ανεμοπαγίδες και παπαριές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα