Ο Ιβάν βγήκε στο… φως, ο λαός του ΠΑΟΚ παρέμεινε στο σκοτάδι για τις μεταγραφές

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο Ιβάν Σαββίδης να έχει την υγειά του, όπως κι όλος ο κόσμος. Εγώ δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε «ειδικός» να κρίνω αυτά που λέει, ότι έκανε τρία εμβόλια και δεν παράγει αντισώματα. Τον πιστεύω. Κανένας δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την υγεία του για να πείσει κόσμο.

Πάμε παρακάτω. Βγήκε και μίλησε στους δημοσιογράφους των Μέσων που έχει ο Ιβάν. Και καλά έκανε. Μόνο η «Α» και η iapopsi.gr τον καλούσαν τόσο καιρό να βγει και να πει δυο κουβέντες τι παίζει με το Open TV και τον ΠΑΟΚ. Κανένας άλλος.

Και για το κανάλι, είπε δεν το πουλάει. Μάλιστα. Και για τον ΠΑΟΚ είπε ότι δεν πουλάει. Έχει καμία πρόταση στα χέρια του; Του ζήτησε κανένας τον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε; Πάμε παρακάτω.

Από τη στιγμή που δεν γράφτηκε ποτέ, δεν ακούστηκε ποτέ ότι ο Σαββίδης πουλάει τον ΠΑΟΚ, πώς βγήκε και το είπε αυτό ο Ιβάν, ότι δεν πουλάει την ψυχή του, έτσι στο ξεκάρφωτο;

Το σημαντικό είναι άλλο, μάστορα. Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Και θέλεις να μάθεις γιατί φέτος ο Ιβάν μόνο μαζεύει το χρήμα και δεν το ρίχνει στην αγορά για να φέρει παικταράδες. Θέλεις μία εξήγηση.

Και σου βγαίνει το αφεντικό και σου λέει “δεν πωλείται ο ΠΑΟΚ”. Που δεν έριξε φράγκο στις μεταγραφές και πήρε μονάχα έναν Τζίμα με τριακόσια χιλιάρικα, είπε τίποτα; Κουβέντα.

Είπε τίποτα που ο ΠΑΟΚ παίζει με τα γερόντια; Τίποτα. Είπε γιατί χάθηκε ο Κλάεσον και ο Τζιοβίνκο; Τίποτα. Που ο Πασχαλάκης με τον Ζίφκοβιτς δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, πάλι τίποτα. Για την ήττα από τον ΠΑΣ, κουβέντα. Μόνο ότι δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ. Κι ακούστηκε ωραίο αυτό, αλλά το θέμα είναι γιατί δεν έσπρωξε χρήμα για μεταγραφές. Όχι αν πουλάει ή όχι.

Την ίδια στιγμή που ο Ιβάν έλεγε ότι δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου δήλωνε ότι η ομάδα πρέπει να νικήσει πάση θυσία το Γιβραλτάρ, τη Νίκολν για το Conference League. Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Τους ταξιτζήδες, ηλεκτρολόγους, πατωματζήδες, καλουπατζήδες, θα πρέπει να τους νικήσει πάση θυσία ο ΠΑΟΚ.

Τον ξεφτέλισε τον Ιβάν ο Λουτσέσκου. Αυτό έγινε. Άπαξ και παίζει με ένα χωριό κοντά στα βράχια της Ιβηρικής και του λέει ο προπονητής ότι θέλει νίκη πάση θυσία, στον Σαββίδη πάνε τα βέλη. Που την άφησε την ομάδα σαν την Τούνη, χωρίς τίποτα επάνω της, δηλαδή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα