Ο Ιβάν ξαναχωρίζει την Ελλάδα στα δυο, να πάρει θέση αν εμπιστεύεται την Εφέσεων

Ο Ιβάν Σαββίδης το χόντρυνε το παιχνίδι με την Εφέσεων. Άπαξ κι αφήνει το Σαββιδοτεχνείο να γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, πάει να πει ότι είναι αποφασισμένος να το τραβήξει το σκοινί κι όποιον πάρει ο χάρος.

Εκεί που είχαμε τον Μάκη τον Γκαγκάτση που θα χώριζε την Ελλάδα στα δυο, σήμερα ένας άλλος Γκαγκάτσης με το όνομα Κόλκας γράφει, υπό την ανοχή, αν όχι υπό την εντολή του Ιβάν Σαββίδη:

«Εγώ δεν προδικάζω το αποτέλεσμα, υπάρχει άλλωστε απίστευτο έλλειμμα εμπιστοσύνης από την πλευρά μου αλλά και απ όλους τους Βόρειους. Θεωρούμε πως πλέον δεν υπάρχει κανένας ηθικός φραγμός στους θεσμούς και πως άπαντες νομίζουν πως μπορούν να πάνε ένα βήμα παραπάνω για να τους εκφυλίσουν περισσότερο. Μέχρι που μια μέρα, θα γίνει το μπαμ».

Έτσι και υπάρχει εισαγγελέας καλεί αμέσως τον Κόλκα για εξηγήσεις. Κι εγώ, δεν σου λέω ότι ο Κόλκας και ο κάθε Κόλκας λέει ψέματα. Μπορεί να λέει την αλήθεια. Μπορεί να ξέρει πράγματα που δεν ξέρουμε εμείς, ότι δεν υπάρχει κανένας ηθικός φραγμός στους θεσμούς.

Έτσι είναι. Μπορεί ο Κόλκας να σώσει την Ελλάδα μ αυτά που θα πει. Ν’ αποκαλύψει πράγματα για τους δικαστές και να βοηθήσει να γίνει καλύτερη η δικαιοσύνη. Άγαλμα θα του κλάνει ο ελληνικός λαός.

Άπαξ, όμως και μιλάει αέρα – πατέρα, περάστε μέσα. Έτσι πάει η δουλειά. Τι θα πεις, για εμάς του βόρειους; Τι θα πει μέχρι να γίνει το μπαμ; Τους υπόλοιπους βόρειους τους ρώτησε αν συμφωνούν μαζί του; Γιατί τους επικαλείται ο Κόλκας;

Κι αφού ο Ιβάν αφήνει και γράφονται τέτοιες παπαριές, να βγει και να δηλώσει δημόσια ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον Γιαρένη. Έχει τα κάκαλα να το κάνει; Ή, να πει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Απλά πράγματα είναι αυτά. Κι όχι ν’ αφήνει ή να εντέλει τον κάθε Κόλκα να γράφει παπαριές. Σιγά μην το κάνει αυτό ο Ιβάν. Δεν είναι κανένα κορόιδο. Μονά – ζυγά δικά του α θέλει. Όπως επί γίγαντα Σκουτέρη στην Εφέσεων που έβγαζε αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ τα χαράματα να έπαιζε με κόσμο στο ματς με την ΑΕΚ. Οι Σκουτέρηδες ήταν μια χαρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα