Ο «Καλός» (ΑΕΚ), ο «Κακός» (Βράνιες) κι ο «Άσχημος» (Ιβάν)… όλοι μίλησαν, πλην του ΠΑΟΚ για την «απόπειρα δωροδοκίας»

Ο Βράνιες, αυτό το «τρελοκομείο» που είχε η ΑΕΚ και όποτε ήθελε έφευγε, όποτε ήθελε, έμενε, έκανε κάτι δηλώσεις στον σερβικό Τύπο. Δεν ξέρω αν τις διάβασε ο Ιβάν Σαββίδης. Γιατί μπορεί και να μην του είπαν κουβέντα του Σαββίδη, Φιγούρας, Δουξ της Μενεμένης Λευτεράκης ή ο Χρυστοστομάκης – Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο Βράνιες είπε ότι σ’ εκείνο το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπου ο κάου μπόυ Ιβάν σε στυλ Μοντγκόμερι Γουντ, μπούκαρε με το εξάσφαιρο στο γήπεδο, μετά το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα, κάποιοι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν.

Κι η μεν ΑΕΚ, σου λέει, εμάς δεν μας το είπε ο Βόσνιος. Πρώτη φορά το ακούμε. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, γιατί δεν μίλησε; Κάτι να πει. Ότι ο Βράνιες είναι για τα σίδερα, δεν ασχολούμαστε. Ότι το παλικάρι είναι για ζουρλομανδύα.

Τουμπέκα στον ΠΑΟΚ. Σου λέει, μία που το είπε ο Βράνιες και μία που θα ξεχαστεί. Κι είναι σωστό αυτό, το κάθε τσογλάνι σαν τον Βράνιες να βγαίνει και να εκθέτει ολόκληρο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν και οι Φιγούρες να μην λένε λέξη; Ερώτηση κάνω.

Ο Βράνιες είναι λειψός σου λέω εγώ. Είναι τρελός. Ξέρεις, όμως, τι λέει ο λαός, μάστορα; Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Αυτό λέει. Εκεί πάει το μυαλό του κάθε κακεντρεχή, που θεωρεί ότι ο Ιβάν δεν είναι «καθαρός».

Έτσι είναι. Τεράστιο σωματείο είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί ν’ αφήνει τον κάθε Βράνιες να λερώνει την ιστορία του και να θίγει συνειδήσεις. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή στην πιάτσα κυκλοφορούν και πολλοί ξυπνητζήδες που θέλουν να μειώσουν τον Σαββίδη, πάνε και λένε ότι ήταν γνωστό το περιστατικό, πριν από το ματς της Τούμπας. Κι ότι ξηγήθηκαν αντίποινα με το γκολ του Βαρέλα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα