Ο Καρανίκας διασκεδάζει να τον βρίζουν και υψώνει “ασπίδα” στον Τσίπρα

Υπήρξε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος για τον Νίκο Καρανίκα, πρώην Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Κυβέρνησής ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Πατρινόραμα», σχολιάζει τις επιθέσεις που δέχεται μέσω των social media ως εξής:

«Με διασκεδάζουν όλοι αυτοί που με βρίζουν!».

«Εγώ κατά τη κυβερνητική μου θητεία, έπαιρνα 1.200 ευρώ. Δούλευα non stop, από την πρώτη μέρα που πήγα έως την τελευταία, ακόμα και Σαββατοκύριακο! Επιμελήθηκα δύο νόμους. Ο ένας για την φαρμακευτική κάνναβη και ο άλλος για την κυκλική οικονομία. Έκανα δουλειά και το ξέρουν. Δεν ασχολούνται όμως με αυτό, αλλά με συκοφαντικά πράγματα» είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τον σύντροφό του Ευκλείδη Τσακαλώτο και τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις του από την ηγετική γραμμή, ο Νίκος Καρανίκας εκτιμά ότι «δεν θέλει, ούτε μπορεί να υπονομεύσει τον Πρόεδρο!».

«Όσοι συκοφαντούν τον Αλέξη Τσίπρα να φεύγουν από το κόμμα!» τονίζει για τους διαφωνούντες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τονίζει ότι «η καριέρα είναι σαν τη χολέρα!» και ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν στόχο την Βουλή.

«Δεν έχω ατζέντα! Έχω υποχρέωση, έχω ευθύνη, έχω αγάπη για την κοινωνία, έχω προσήλωση. Αυτή με κατευθύνει! Δεν παρακάλεσα εγώ να κατέβω Αθήνα. Κανείς μας δεν παρακαλεί. Προκύψαμε!».

Εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ανάμεσα στα άλλα: «Η Ν.Δ. θα κρίνει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ; Ο Χριστός και η Παναγία και οι δώδεκα Απόστολοι! Η Ν.Δ. είναι ένα κόμμα, που δεν καθορίζεται από τη δημοκρατία, αλλά από τους συσχετισμούς ιδιωτικών συμφερόντων».

Τέλος σχολιάζοντας τις δυσμενείς για τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπήσεις, δίνει τη δική του εξήγηση: «Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα, είναι όπως το χαλασμένο ρολόι: Δείχνουν δυο φορές την ημέρα σωστά! Έτυχε δηλαδή και έδειξαν κάποτε σωστά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα