Ο Καραπαπάς, ο Σιαμπάνης και το Σαββιδοτεχνείο σε ρόλο δικαστή

Μισό λεπτό, θα μιλήσουμε πολύ σοβαρά. Ο Καραπαπάς, που έχει θεσμικό ρόλο, είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει μία δημόσια καταγγελία. Ότι ο ΠΑΟΚ μέσω έναν Νώντα κι ενός μπράβου, προσπαθήσαν να σακούλες χρήμα να δωροδοκήσουν τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη. Μάλιστα.

Δεν έγραψε το Μαρινακέικο στο απ’ έξω απ’ έξω. Φόρα παρτίδα το είπε ο Καραπαπάς. Σακούλες γεμάτες ευρώ, σου λέει. Και βγαίνουν τα πιστόλια του Σαββίδη και λένε ότι ο Ολυμπιακός πουλάει τοξικότητα, ότι το κάνει αυτό για να σπιλωθεί ο Ιβάν.

Την έβγαλαν την απόφαση, δηλαδή. Ο Ιβάν, ο πολυχρονεμένος, είναι αθώος. Κι αν ο Καραπαπάς αποδείξει ότι λέει αλήθεια, τότε γυρίζει η πλάκα στο τσουμπόξ. Η δικαιοσύνη είναι στημένη κι αυτή; Έτσι θα πάει η δουλειά;

Κι εγώ, δεν σου λέω ότι ο Σαββίδης πήγε να την κάνει την ματσαραγκιά με τον Σιαμπάνη ή ακόμα δυο που λέει ο Καραπαπάς. Που να ξέρω. Γι αυτό υπάρχουν οι ανακριτές και τα δικαστήρια. Δουλειά τους είναι να βγάλουν άκρη.

Κι επειδή αυτοί θα βγάλουν άκρη, πως πάει το Σαββιδοτεχνείο και λέει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να σπιλώσει τον Σαββίδη; Ξέρουν ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα; Μήπως τους ενημερώνει ο Ιβάν του Σαββιδοτέχνες για ό,τι κάνει ή δεν κάνει;

Έτσι είναι. Δεν μπορεί από τη μία να λες ότι καλά θα κάνουνε οι εισαγγελείς ν’ ανοίξουν τα τηλεφωνικά απόρρητα κι από την άλλη, ότι επίτηδες τα είπε αυτά ο Καραπαπάς. Κι αν στις συνομιλίες αποδειχτεί φόρμα παρτίδα ότι έγινε ματσαραγκιά;

Κανονικά, δηλαδή, ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος πρέπει να καλέσει και τους Σαββιδοτέχνες για καφέ. Έλα εδώ, κύριε Κόλκα και κύριε Βασιλόπουλε. Γράφετε ότι δεν έγινε τίποτα για δωροδοκίες και άλλα τέτοια. Μάλιστα. Δώστε μας τα στοιχεία που έχετε.

Κι ο εισαγγελέας δεν τρώει κουτόχορτο να του πούμε ότι ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά γιατί φοβάται τον ΠΑΟΚ. Στοιχεία θέλει.

Για να τελειώνουμε το παραμύθι. Αν ο Καραπαπάς δεν τα αποδείξει αυτά που λέει, να πάει φυλακή. Τέλος. Αν όμως, έχει στοιχεία στα χέρια του, τι χαμπάρια; Η λογική λέει ότι για να κάνει τέτοια καταγγελία, την έχει δέσει από παντού.

Άλλο, όμως αυτό κι άλλο να βγαίνουν οι Σαββιδοτέχνες και να ενημερώνουν ον κόσμο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να σπιλώσει τον Σαββίδη. Είναι σαν να την γράφεις την δικαιοσύνη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα