«Ο Καρέρα ήταν στον δικό του κόσμο»

Βέλη από έναν πρώην παίκτη του στην Σπαρτάκ Μόσχας δέχθηκε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο λόγος για τον Νμίτρι Κομπάροφ που παραχώρησε συνέντευξη στο ρωσικό σάιτ «sports.ru».

Ο νυν αμυντικός της Άρσεναλ Τούλα εξέφρασε την άποψή του για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ καθώς και για την αλλαγή στον χαρακτήρα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Σπαρτάκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές πλευρές, πριν από το πρωτάθλημα και μετά. Πριν από το πρωτάθλημα, ο Καρέρα ήρθε σε εμάς, μας συμβουλεύτηκε, ρώτησε πώς ήταν τα πράγματα και πώς ήταν η διάθεση μας. Μετά το πρωτάθλημα, μιλήσαμε μαζί του και καταλάβαμε ότι δεν μας άκουγε καθόλου, δεν αντιλαμβανόταν τα γεγονότα και ήταν σαν να βρισκόταν σε διαφορετικό χώρο.

Κι αυτό συνέβη απότομα. Γυρίσαμε από τις καλοκαιρινές διακοπές και ξαφνικά ήταν εντελώς διαφορετικός. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να μιλάει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Είχαμε προπόνηση, κάποιος τον καλούσε, σήκωνε το τηλέφωνο, έφευγε και άρχιζε να μιλά.

Και θα ήταν καλό αν το έκανε αυτό από την αρχή. Την πρώτη σεζόν παρακολουθούσε συνεχώς, μελετούσε, συμμετείχε, ρωτούσε. Προσπαθήσαμε ακόμη και να τον ρωτήσουμε: “Ίσως κάτι συνέβη, ίσως κάνουμε κάτι λάθος;”. Και λέει: “Όχι, το γόνατό μου πονάει. Γι’ αυτό έχω μια τέτοια διάθεση”. Σε γενικές γραμμές, η απάντηση είναι ακατανόητη, ήταν πραγματικά κάπου σε ένα άλλο σύμπαν, δεν την καταλάβαμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα