Ο Κάργας που «αθώωσε» τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πλατανιά, «γιατί έπαιζε δανεικός», σήμερα είναι παικταράς στον ΠΑΟΚ

Πώς θ’ αντικρύσει τον Καρυπίδη στην Τούμπα, που είδε ξύλο σ’ εκείνο το ματς;

Τον τσίμπησε τον Γιαννάκη τον Κάργα ο ΠΑΟΚ και καλά έκανε. Αυτός θα παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ, ψάξτε για τον παρτενέρ του. Άλλο θέλω να σου πω για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Κάργα.

Πίσω θα σε γυρίσω, στο ματς Ολυμπιακός – Πλατανιάς. Τότε που γράφανε οι Σαββιδοτέχνες για τον Κάργα ότι δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα στα αποδυτήρια, ως παίκτης του Πλατανιά, γιατί ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Τότε, το 2017, έπεσε όλος ο ΠΑΟΚ επάνω στον Πλατανιά. Να δηλώσουν όλοι οι παίκτες ότι φάγανε ξύλο στα αποδυτήρια στο «Καραϊσκάκης», στο ημίχρονο και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Ο Κάργας , όπως και ο Μπανανά και ο Μανούσος, δήλωσαν ότι δεν είδαν τίποτα. Ενώ ο Καρυπίδης που τώρα είναι γενικός αρχηγός στον ΠΑΟΚ και τότε συμπαίκτης του Κάργα στον Πλατανιά, είχε δει ότι έπεσε ξύλο.

Κι αυτός  κι ο Αποστολόπουλος που τώρα παίζει στην Ομάδα Β του ΠΑΟΚ. Κι οι δυο τους, Καρυπίδης Αποστολόπουλος είχαν πιει καφέ με τον Πουρλιτόπουλο στα Χανιά για να το συζητήσουν καλύτερα το πράγμα.

Άσε η υπενθύμιση από το Σαββιδοτεχνείο, ότι ο Κάργας όταν έπαιζε στην Παναχαϊκή κι είχα βάλει αυγοκόλ με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο 0-1, και μετά πουλήθηκε στον Ολυμπιακό με 250.000 ευρώ.

Κι έβγαινε το παλικάρι στο ραδιόφωνο κι έλεγε ότι δεν ήταν στημένος.

Περασμένα – ξεχασμένα το Σαββοδοτεχνείο με τον Κάργα. Τότε, έτσι βόλευε τον ΠΑΟΚ, αυτά έγραφαν για τον Κάργα. Ότι είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Σήμερα, το Σαββιδοτεχνείο βολεύεται να λέει ότι ο Κάργας είναι σπουδαία μεταγραφή.

Και μετά, λένε ότι κάνουν δημοσιογραφία. Σανό και για τον Κάργα. Μιλάμε ότι πρώτα τον ισοπέδωσαν ψυχολογικά, ότι δεν μίλησε στην Αστυνομία επειδή ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να πει το παραμύθι του Καρυπίδη και του Πουρλιοτόπουλου. Και μετά, Γιάννη, παιχταρά μας. Και τώρα, ο Κάργας που “δεν είδε τίποτα”, πώς θ’ αντικρύσει τον Χρήστο Καρυπίδη, που τα είδε όλα σ’ εκείνο το ματς με τον Ολυμπιακό;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα