Ο Καρύδης όπλο του δήμου Πειραιά

Λίγοι μόνο πιστεύουν ότι η επιστροφή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για έναν πρώην βουλευτή γίνεται από πραγματικό μεράκι και όχι για κάποιου είδους αποκατάσταση

Λίγοι μόνο πιστεύουν ότι η επιστροφή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για έναν πρώην βουλευτή γίνεται από πραγματικό μεράκι και όχι για κάποιου είδους αποκατάσταση.

Ο Δημήτρης Καρύδης όμως έρχεται να αποδείξει ότι εννοούσε κάθε λέξη του το 2019, όταν δήλωσε πως επιστρέφει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για «τον Πειραιά που αξίζουμε». Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε τρεις και λίγο το όνομά του φιγουράρει σε κάθε καινοτομία που επιχειρεί ο Δήμος Πειραιά.

Έτσι και τώρα, είναι ο πρώτος αντιδήμαρχος που μετέχει στο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου, που ιδρύεται ακριβώς για να επιταχυνθεί η υλοποίηση των έργων και να περιοριστούν οι χρόνοι εκπόνησης μελετών, αφού δίνει την ευκαιρία στον Δήμο να αξιοποιήσει την ευελιξία μίας ανώνυμης εταιρείας.

Συνολικά στο Δ.Σ. του Οργανισμού μετέχουν ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Χαρουτιούν Μαρκαριάν, τα μη αιρετά μέλη Ηλίας Σαλπέας και Γιώργος Τσιρίδης, και από τη μειοψηφία ο Νίκος Βλαχάκος, ο Νίκος Μπελαβίλας και η Κυριακή Μπουρδούκου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα