Ο Καρυπίδης κάνει πλάκα στον Αλαφούζο, πήγε το «Καραϊσκάκης» με το ένταλμα σύλληψης στην τσέπη του;

Ο Αλαφούζος χάλασε τον κόσμο με τον Καρυπίδη, για παράνομες αναθέσεις σε δουλειές με μάσκες και άλλα πάρε – δώσε με την Περιφέρεια. Αυτά θα τα βρει η δικαιοσύνη, δεν είναι για να λες πολλά. Είναι σοβαρές οι καταγγελίες που έκαναν οι βουλευτές του… ΣΥΡΙΖΑ κι άρχισε το γαϊτανάκι ο Αλαφούζος.

Άλλο είναι το θέμα. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Καρυπίδη για χρέη προς την εφορία. Στη Βέροια. Άπαξ και το μετέδωσε αυτό ο έγκυρος ΣΚΑΙ, πάει να πει ότι έτσι είναι.

Ο Καρυπίδης, ωστόσο, πήγε κανονικά στο «Καραϊσκάκης» και είδε το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό. Σε σουίτα, βέβαια. Και κουστουμάτος και γραβατάτος. Και γιατί δεν μπούκαρε η Αστυνομία να τον συλλάβει; Πώς το άφησε να περάσει έτσι στο ντούκου ο Γιάννης;

Να πεις ότι δεν το ήξερε; Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν γνωστό ότι ήταν στο ματς ο Θοδωρής Καρυπίδης. Και το Σαββιδοτεχνείο – Αλαφουζοτεχνείο, το έγραφε καθαρά: Θα πάει ο Καρυπίδης στο «Καραϊσκάκης; Αν πάει «δίνει απαντήσεις στον ΣΚΑΙ» έγραψε.

Και πήγε ο Καρυπίδης, όπως έγραφε το Σαββιδοτεχνείο – Αλαφουζοτεχνείο, ήταν εξαφανισμένος τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορούσε να χτυπήσει ένα τηλέφωνο στο Χρυσοχοϊδη ο Αλαφούζος ότι ο Θόδωρος είναι το ματς Δημοσιογραφικά πάντα, μιλάμε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα