Ο Καρυπίδης στέρησε το Champions League από τον Ολυμπιακό

Sports Παρασκήνια

Ο Ολυμπιακός κυνήγησε από την πρώτη αγωνιστική το πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ακόμη και η δεύτερη θέση οδηγούσε στο Champions League, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δόξα και σε χρήμα. Πέρα από τις αλλαγές τεσσάρων προπονητών στην τεχνική του ηγεσία, κοινός παρανομαστής της… αποτυχίας των ερυθρόλευκων του Πειραιά να πάρουν ένα από τα εισιτήρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ήταν ο…. «φίλος» Θόδωρος Καρυπίδης. Γιατί δεν εξετάζεται μόνο πόσους βαθμούς έκοψε ο Άρης απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως πόσους δεν έκοψε από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ με τον οποίο οι ερυθρόλευκοι δίνουν πλέον μάχη για την τρίτη θέση.

Ο Άρης έκανε τη μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο κι η ΑΕΚ, αλλά κι ο ΠΑΟΚ κέρδισαν 11 φορές (!) τον Άρη στα 12 παιχνίδια εναντίον του (μόνο ο ΠΑΟΚ έφερε ένα 0-0 στην Τούμπα). Αντίθετα ο Ολυμπιακός έχασε οκτώ βαθμούς από το χειρότερο Άρη της τελευταίας πενταετίας!!! Έχασε και τα δύο του παιχνίδια στο Χαριλάου με 1-2 και δεν μπόρεσε να τον κερδίσει στο Καραϊσκάκη, φέρνοντας 2-2, ενώ τον κέρδιζε με 2-0! Έφαγε έξι γκολ ο Ολυμπιακός από τον Άρη, που έβαλε έξι στα άλλα 11 παιχνίδια του με τις άλλες τρεις ομάδες της πρώτης τετράδας. Αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει τους οκτώ βαθμούς από τον Άρη, τώρα θα ήταν πάνω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία!

Στα ντέρμπι ο Ολυμπιακός είχε απόλυτη ισορροπία με τις άλλες τρεις μεγάλες ομάδες. Εκεί δεν έδειξε τις… αδυναμίες του. Αυτές για τις οποίες συζητούσαν όλοι. Ο Καρυπίδης έκανε τη μεγάλη ζημιά στον Μαρινάκη. Ο Άρης που τον είχαν βαφτίσει… θυγατρική του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα