«Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει», λέει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα για τον Λύτρα

Υπενθυμίζεται ότι ο ποινικολόγος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου δολοφόνου

Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μίλησε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου δολοφόνου της κόρης του.

Στο μήνυμα που έστειλε στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε: «Χθες είπατε πως κάποιις σας έστειλε ένα μήνυμα που κάποιος ρωτούσε εάν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου. Πείτε στους τηλεθεατές σας, ότι αυτό το μήνυμα το έστειλε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και δεν είναι κανένα δημοσιογραφικό κόλπο».

Και συνέχισε, κάνοντας παραλληλισμό της υπόθεσης της Κυριακής με αυτή της συζύγου του Λύτρα: «Δύο πράγματα θέλω να σας πω: η σύζυγος του κ. Λύτρα, ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε. Και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία. Αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό να την πάει συνοδεία στο σπίτι της. Της είπαν ότι είναι ταξί. Δεύτερον, ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει. Ο όμοιος τον όμοιό του…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα