Ο Κιμ εκτέλεσε αξιωματικό γιατί έδωσε παραπάνω φαγητό στους στρατιώτες!

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν για τον Κιμ Γινγκ Ουν που φροντίζει να υπενθυμίζει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει, παρά την στροφή του αναφορικά με τις πυρηνικές φιλοδοξίες του.

Όπως αποδεικνύουν  οι τελευταίες ειδήσεις που διέρευσαν από το απομονωμένος κράτος της Βόρειας Κορέας ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός του βορειοκορεατικού στρατού, ο Αντιστράτηγος Χιον Τζου-Σονγκ δέχτηκε στο κορμί του 90 σφαίρες από το εκτελεστικό απόσπασμα αφού έκανε το “έγκλημα”, κατά τον Κιμ Γιονγκ Ουν, να δώσει εντολή να μοιραστεί λίγο παραπάνω φαγητό στους στρατιώτες του που λιμοκτονούσαν, αλλά και περισσότερα καύσιμα από αυτά που τους αναλογούσαν.

Τα επιπλέον τρόφιμα και καύσιμα είχαν διαμοιραστεί στους στρατιώτες που υπηρετούν στον Σταθμό Εκτόξευσης Δορυφόρων του Σοχαέ. Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για 1 τόνο καύσιμα, 580 κιλά ρύζι και 750 κιλά καλαμπόκι.

Ο αντιστράτηγος είχε δικαιολογήσει την απόφασή του λέγοντας ότι η προσέγγιση της Βόρειας Κορέας και των ΗΠΑ σημαίνει «πως δεν χρειάζεται πια να υποφέρουμε και να πεινάμε για να φτιάχνουμε πυρηνικά όπλα», δήλωση που ερμηνεύτηκε κατόπιν από την ηγεσία του στρατού ως προδοτική.

Διαβάστε επίσης