Ο Κλάτενμπεργκ ξεφτιλίζει τους διαιτητές «λαδώνετε δημοσιογράφους» κι αυτοί… τουμπεκί!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είπε μεγάλη κουβέντα στα ίσια και παλικαρίσια στους διαιτητές. «Λαδώνετε δημοσιογράφους για να καλύπτετε τα λάθη σας». Φοβερά πράγματα. Φόρα παρτίδα, όχι μισόλογα.

 

Και τώρα, τι γίνεται, μάστορα; Ποιοι είναι αυτοί που λαδώνουν δημοσιογράφους; Να σου δώσω την είδηση. Ο Κλάτενμπεργκ ξέρει πολύ περισσότερα απ ό,τι νομίζουν οι διαιτητές.

Πάμε παρακάτω. Λαδώνουν. Κατ’ αρχάς πρέπει να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ, αυτό το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων και να τον καλέσει τον Κλάτενμπεργκ για εξηγήσεις.

 

Έλα εδώ, κύριε Άγγλε. Γιατί διασύρεις τον δημοσιογραφικό κλάδο και λες ότι λαδώνονται οι δημοσιογράφοι; Διευθύνσεις και ονόματα, αλλιώς είσαι ψευτρόνι.

Εγώ λέω ότι ο Κλάτυ έτσι πέταξε ένα πυροτέχνημα. Μάλιστα. Οι διαιτητές γιατί το δέχτηκαν και δεν έκαναν φασαρία; Γιατί δεν έπεσε κανένα μπινελίκι στον Κλάτυ; Τους ξεφτίλισε όλους τους διαιτητές.

 

Έτσι είναι. Την σφυρόιχτρα τους έπρεπε να παραδώσουν. Μίστερ, εγώ δεν το ανέχομαι αυτό, εγκαταλείπω την διαιτησία για την προσβολή. Ή, το παίρνετε πίσω, ή αντίο σας και χαρήκαμε για την γνωριμία.

 

Τι φοβήθηκαν, δηλαδή; Ότι ο Κλάτενμπεργκ μπορεί να έχει στοιχεία ότι πέφτε το πενητάευρω ή το κατοστάευρω όπως γράφει το Σαββιδοτεχνείο;

 

Και στο φινάλε – φινάλε, οι διαικτητές είναι της «εξυγίανσης» οι περισσότεροι. Έχουν καμία ανάγκη να χαρτζιλικώνουνε δημοσιογράφους; Την «προστασία» την έχουν. Από την… «εξυγίανση» την ίδια.

Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες. Σύντομα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα