
Ο Κόλσον αντικαταστάτης του Πίτερς στον Ολυμπιακό
Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει μικρή ρήτρα στη Φενέρ
Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο του τον Μπόνζι Κόλσον, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Άλεκ Πίτερς. Σύμφωνα με Ισραηλινά δημοσιεύματα ο Κόλσον είναι ένα όνομα που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague, μεταξύ αυτών του Ολυμπιακού αλλά και της Μακάμπι.
Όπως αναφέρει το «Sport5», αλλά και η«WallaSport», ο Ολυμπιακός αποτελεί μια από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ, με τους «ερυθρόλευκους» να τον προορίζουν ως αντικαταστάτη του Άλεκ Πίτερς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Λιμανιού με προορισμό την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Μπόνζι Κόλσον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, που φαντάζει μικρό ποσό για οποιαδήποτε ομάδα της Euroleague.