Ο Κωνσταντόπουλος «έκαψε» Κοντονή, Παρασκευόπουλο και Καλογήρου για τον Ρασπούτιν

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος «έδωσε» στεγνά Σταύρο Κοντονή, Νίκο Παρασκευόπουλο και Μιχάλη Καλογήρου για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώ ήταν λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντας τα «κακέκτυπα δημαγωγικού αρχηγισμού», αλλά και καλώντας πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσουν για το παρασκήνιο με την επιλογή Παπαγγελόπουλου από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, υπογράμμισε με νόημα πως «κάποιοι περιμένουν στη γωνία να κυβερνήσουν όλοι μαζί».

«O ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τον ίσκιο του»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να μην ξέρει τον εαυτό του, παίζει με τον ίσκιο του. Δημαγωγεί χωρίς να λογοδοτεί. Έχει χάσει την πολιτική του ταυτότητα, τίποτα δεν θυμίζει ανανεωτική αριστερά. Υπάρχει ένας κακέκτυπος αρχηγισμός που επιβάλλει αφωνίες. Όλα θυμίζουν τυφλόμυγα και κουκλοθέατρο που παίζουν τα παιδιά στο σπίτι τους.

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ του 3%, που τον λοιδωρούν, είχε δημοκρατικές διαδικασίες. Όχι αρχηγικές παρέες και φράξιες».

Για τον χαρακτηρισμό Τσίπρα ότι είναι «πολιτικός απατεώνας ο Μητσοτάκης»:

«Τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι επικίνδυνοι.

Τέτοιος διάλογος είναι επιπέδου πολιτικού πεζοδρομίου. Ο κ. Τσακαλώτος, που τώρα διαπιστώνει τις συνέπειες του δημαγωγικού λαϊκισμού, τα έχει ζήσει και τα έχει ακούσει πολλές φορές στη Βουλή. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές είχαν αντιθεσμικό λόγο στο παρελθόν».

«Άλλο τα φλάμπουρα των αγώνων και άλλο οι κουρελιασμένες σημαίες» ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος σχολιάζοντας την ανάρτηση Πολάκη περί «μαυροσκούφηδων».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σκελετοί στη ντουλάπα του ΣΥΡΙΖΑ (υπόθεση Μιωνή, Καλογρίτσα κλπ), ο Νίκος Κωνσταντόπουλος απάντησε: «ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να λογοδοτήσει. Να πουν τα τότε κυβερνητικά στελέχη τι έχει συμβεί.

Η περίοδος διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από τις πιο βλαβερές στη δικαιοσύνη. Κοντονής, Καλογήρου, Παρασκευόπουλος πρέπει να μιλήσουν, γνώριζαν τα πάντα για Παπαγγελόπουλο. Ο κ. Παπαγγελόπουλος γιατί επελέγη από τον κ. Τσίπρα; Από ένα παρασκήνιο. Εδώ αλλοιώθηκαν ελεγκτικοί μηχανισμοί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα