Ο Κόντε συμφωνεί, όχι όμως και ο Μήτσος

O τιτανοτεράστιος αστέρας της αριστεράς Παπαδημούλης έμεινε "παγωτό" με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση της Κομισιόν ιδανική για την αντιμετώπιση της κρίσης

Υπάρχουν φορές που θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Κι αυτό ισχύει και για τον Δημήτρη Παπαδημούλη, τον τιτανοτεράστιο αστέρα της αριστεράς, που οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «ο Μήτσος της αριστεράς».

Προ ημερών, ο Παπαδημούλης είπε και λάλησε: «Τα 500 εκατ. ευρώ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανασυγκρότησης είναι μόλις τα μισά απ’ όσα δίνει η γερμανική κυβέρνηση ως κρατική επιχορήγηση για τη στήριξη των γερμανικών επιχειρήσεων. Η ανεπαρκής και καθυστερημένη ευρωπαϊκή παρέμβαση θα αυξήσει εκρηκτικά τις ανισότητες Βορρά-Νότου».

Λογικό όλοι να αιφνιδιαστήκαμε, καθώς μπορεί να μη θεωρούμε και τον καλύτερο ευρωβουλευτή τον κ. Παπαδημούλη, αλλά με τόσες θητείες στο Στρασβούργο δεν αποκόμισε μόνο πολλά χρήματα με τα οποία κάνει θαύματα στο real state, αλλά και σχετικά με τα ευρωπαϊκά ζητήματα.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, ήρθε ο Τζουζέπε Κόντε, πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση ιδανική για την αντιμετώπιση της κρίσης. Οπότε ο Μήτσος έμεινε στο παγωτό…

Διαβάστε επίσης