Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι ο Ιβάν κρυφό καμάρι ότι ξεπούλησε τον Φερέιρα στην Παλμέιρας

Είναι από τα απίστευτα. Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι ο Αμπέλ Φερέιρα ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στον ΠΑΟΚ για να φύγει και να υπογράψει στην Παλμέιρας, μετά το αποψινό παιχνίδι με την Γρανάδα και ο λαός του δικεφάλου παραμένει στο σκοτάδι. Τόσο πολύ τον σέβονται και ο Ιβάν και οι Σαββιδοτέχνες.

Αντί η ΠΑΕ να βγάλει μία ανακοίνωση, ότι προπονητής μας είναι ο Αμπελ Φερέιρα και δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τι λένε και τι γράφουνε οι Βραζιλιάνοι, σιωπούν. Και ξέρετε γιατί; Διότι τον έχουν πουλήσει τον Πορτογάλο. Γι αυτό.

Κι αφήνουν το Σαββιδοτεχνείο να βγάλει το φίδι από την τρύπα με διάφορα υπονοούμενα, ότι μπορεί να φύγει, ότι η Παλμέιρας του δίνει πολλά και άλλες τέτοιες παπαριές.

Ο ίδιος ο Φερέιρα γιατί δεν μιλάμε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο; Να πει, ‘ότι εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το τιμάω. Μένω και σταματήστε να γράφετε ψέματα. Αυτό έπρεπε να πει. Ούτε αυτός το είπε. Γιατί έχει φύγει ήδη. Μπορεί και να μην γυρίσει καν στην Θεσσαλονίκη μετά το αποψινό παιχνίδι.

Γιατί δεν μιλάει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος; Γιατί μπορεί την τελευταία στιγμή να προκύψει θέμα με τα λεφτά. Δαν θα τον δώσει τζάμπα ο Ιβάν. Οπότε αν χαλάσει, τότε θα βγάλουν ανακοινώσεις και οι δυο ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα.

Κι ο λαός του ΠΑΟΚ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Φεύγει η μένει. Οι Σαββιδοτέχνες του πιπιλίζουν την συνείδηση ότι λέει αντίο ο Ποορτογάλος, αλλά ένας υπεύθυνος δεν υπάρχει να μιλήσει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα