«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος.Δεν υπάρχει όραμα και πλάνο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για την κατάσταση του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά, την κριτική που γίνεται στον Γκαρσία αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη σε συνέντευξή του στον Metropolis.

Μεταξύ άλλων όσα είπε ότι ….«Είναι στενάχωρη περίοδος, η ομάδα διανύει μια άσχημη περίοδο αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Στην αρχή δεν υπάρχει αρχή και τέλος και δεν υπάρχει όραμα και πλάνο. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, η φετινή χρονιά δεν αρμόζει σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα, στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της. Είμαι αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα αναγεννηθεί αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Για να γίνει αυτό πρέπει να την πονέσουν την ομάδα».

Για τη κριτική που γίνεται στον Γκαρσία σχολίασε: «Πάντα τα πυρά πέφτουν στον προπονητή όταν μια ομάδα δεν πάει καλά. Ο Γκαρσία είναι νέος και φιλόδοξος προπονητής, δεν έχει εμπειρία από τη προπονητική αλλά αφού έχει επιλεχθεί θα πρέπει να στηριχθεί. Είμαι υπέρ του Γκαρσία, πρέπει να του δοθεί κι άλλος χρόνος. Πρέπει να τον στηρίξουν και με πράξεις. Ο Γκαρσία έχει δείξει πως πονάει την ομάδα, η φιλοσοφία του είναι τέτοια που δεν λέει τα προβλήματα της ομάδας. Θεωρώ πως ο κ.Σαββίδης πρέπει να ενεργοποιηθεί γύρω από την ομάδα, δεν ξέρω γιατί απέχει τόσο καιρό από την ομάδα. Είναι τεράστιος παράγοντας με τεράστια οικονομική εμβέλεια αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα