Ο Κουτσούμπας αρνείται να διαλύσει την… παράνομη συγκέντρωση του ΚΚΕ!

Τι ζητά από τους αστυνομικούς ο γγ του κόμματος

Παράδειγμα προς αποφυγή είναι και ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς την ώρα που υπάρχουν απαγορευτικά μέτρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω κορωνοϊού, διαπραγματεύεται με τους αστυνομικούς την διάλυση της συγκέντρωσης του ΚΚΕ, λίγο μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα Από την πλευρά του ο αστυνομικός διευκρινίζει στον Δημήτρη Κουτσούμπα πως θα πρέπει να διαλυθεί η συγκέντρωση και του ζητάει να γίνει αυτό ησύχως, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι εντολές που έχει είναι να επέμβει η αστυνομία και να διαλύσει τη διαδήλωση.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να διαλύσει, αν και γνωρίζει πως είναι παράνομη, τη δεύτερη διαδήλωση του ΚΚΕ ζητάει από τον αστυνομικό να πάει εισαγγελέας στο σημείο.
Μάλιστα στη συνέχεια όταν ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο επαναλαμβάνει πως θα πρέπει να διαλυθεί άμεσα η συγκέντρωση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας του απαντά πως αυτό θα γίνει μόνο αν αφεθούν ελεύθερα τα άτομα που ενεπλάκησαν νωρίτερα στα επεισόδια με την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα