Ο Κρίτων, η ψεκασμένη ανάρτηση και η μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις εξηγήσεις που έχουν δοθεί από τον αρχαιολόγο και ακαδημαϊκό Μανώλη Κορρέ, ακόμη βουλευτές της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να κατηγορούν την κυβέρνηση για τσιμέντωμα σε διόδους της Ακρόπολης

Παρά τις εξηγήσεις που έχουν δοθεί από τον αρχαιολόγο και ακαδημαϊκό Μανώλη Κορρέ, ακόμη βουλευτές της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να κατηγορούν την κυβέρνηση για τσιμέντωμα σε διόδους της Ακρόπολης. Και το κάνουν, αν και γνωρίζουν πως λένε παραμύθια.

Τώρα έκανε την εμφάνισή του κι ένα από τα καϊνάρια του Γιώργου Παπανδρέου, ο Κρίτων Αρσένης, νυν βουλευτής τού ΜέΡΑ 25, ο οποίος ανέβηκε στην Ακρόπολη και φωτογραφήθηκε μπροστά από τον τσιμεντένιο διάδρομο που οδηγεί στον Παρθενώνα, υπερθεματίζοντας και επιτιθέμενος στην κυβέρνηση για την… Cosco: «Αυτήν τη στιγμή στην Ακρόπολη. Αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτα. Σχεδιάζουν να τσιμεντώσουν τα πάντα. Την σκάλα προς τα Προπύλαια, τα πάντα γύρω από το Ερέχθειο και από τον Παρθενώνα έως τη σημαία του Γλέζου. Όλα αυτά για τα υπερκρουαζιερόπλοια στο νέο λιμάνι της Cosco». Φυσικό ήταν μετά από τέτοια ψεκασμένη ανάρτηση να υπάρξουν και απαντήσεις. Μία από αυτή ήταν εξόχως σκληρή, όπου είχε αναρτηθεί παλαιότερη φωτογραφία με τα τσιμέντα της Ακρόπολης: «Φίλε Κρίτωνα, αυτή είναι προσωπική μου φωτογραφία πριν τα έργα. Αυτό υπερασπίζεστε; Σταματήστε να είστε ψεκασμένοι σε κάθε θέμα». Και για να δώσω και μία είδηση: Η ανάρτηση του Κρίτωνα δεν ήταν τυχαία για την Ακρόπολη.

Είναι στο πλαίσιο της μεταγραφής που συζητά ο Αρσένης προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Το χάνει το… αστέρι ο Βαρουφάκης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα