Ο Κυρανάκης «καίει» τον Παπαγγελόπουλο

O Κωνσταντίνος Κυρανάκης “έκαψε” τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μιλώντας για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης  και την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis.

“Έχουμε στοιχεία στα χέρια μας που δείχνουν συμμετοχή του κ. Παπαγγελόπουλου και σε άλλες υποθέσεις. Δείχνουν -υπάρχουν ενδείξεις για- ένα ευρύτερο παραδικαστικό, το οποίο επεκτείνεται από την υπόθεση της Novartis και γι’ αυτό θα κληθούν στην προανακριτική επιτροπή και άλλοι μάρτυρες, όχι μόνο οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Novartis, που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και άλλοι μάρτυρες, οι οποίοι έχουν καταγγείλει την κακοδιαχείριση του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε υποθέσεις δικαιοσύνης.

Όλα αυτά θα διερευνηθούν και φυσικά σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητας του κ. Παπαγγελόπουλου θα πρέπει να τα διερευνήσουμε όλα, ώστε να υπάρχουν ασφαλή στοιχεία πριν βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ενώ σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τη σύσταση της επιτροπής, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε «καμία απολύτως διαφοροποίηση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όλοι ήταν παρόντες της Νέας Δημοκρατίας και όλοι ψήφισαν να συσταθεί η προανακριτική για τον κ. Παπαγγελόπουλο».

Διαβάστε επίσης