Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μένει στο Αμβούργο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όπως και ο Μπόμπι Γουντ αλλά και ο Ντούγκλας Σάντος, ήταν  στην… πόρτα της εξόδου από το Αμβούργο, μετά την «καταστροφική» σεζόν και την μη άνοδο στη Bundesliga.

Οι δύο πρώτοι λόγω των υψηλών συμβολαίων τους, ενώ ο τρίτος επειδή ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και οι άνθρωποι των «λιμανίσιων» έβλεπαν στο πρόσωπό του σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα, από μια μεταγραφή…

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και ο λόγος είναι ο ερχομός του Γιόνας Μπολντ. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πιέσει καταστάσεις, αλλά και ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ!

«Ο “Πάπα” μπορεί να είναι ένα στοίχημα για εμάς. Ελπίζουμε να μείνει υγιής και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε. Στην περίπτωσή μας, προέχει η αθλητική ποιότητα, την οποία έχουν τόσο ο Παπαδόπουλος όσο και ο Γουντ. Αν δουλέψουν όπως δούλευαν παλιά, θα αποτελέσουν ενισχύσεις για εμάς. Αλλά αμφότεροι θα πρέπει να είναι έτοιμοι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μπολντ.

 

Διαβάστε επίσης