Ο Κυριάκος στη Μεσσηνία, ο Αντώνης στην… Αθήνα

Τα ΣΥΡΙΖΑϊκά εξαπτέρυγα ανακάλυψαν ακόμη μία «αντιπαράθεση» Μητσοτάκη – Σαμαρά

Εντύπωση προκάλεσε στο ΣΥΡΙΖΑϊκό κυρίως τόξο των ΜΜΕ η απουσία του Αντώνη Σαμαρά, στο πλάι του Κυριάκου κατά την επίσκεψή του στη Μεσσηνία.

Πέραν των διήμερων μίνι οικογενειακών διακοπών του πρωθυπουργού στο Costa Navarino, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως είναι γνωστό, επισκέφτηκε και δύο τοπόσημα  που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φέρουν τη σφραγίδα του πρώην πρωθυπουργού.

Το ένα είναι ο Ναός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, έργο που ξεκίνησε όταν ο Αντ. Σαμαράς ήταν υπουργός Πολιτισμού, στις 9 Απριλίου του 2009, και ακριβώς έξι χρόνια μετά τελείωσε. Το άλλο είναι το φράγμα της Χριστιανούπολης όπου πάλι το έργο «σπίνταρε» σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σαμαρά που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012 και τον Απρίλιο του 2015 που ο Μεσσήνιος το επισκέφθηκε εκ νέου είχε ολοκληρωθεί σχεδόν κατά 90%.

Βέβαια όπως τότε ο ΣΥΡΙΖΑ αποπειράθηκε να παρουσιάσει ως δικό του το έργο του φράγματος έτσι και τώρα τα ΣΥΡΙΖΑϊκά εξαπτέρυγα ανακάλυψαν μία ακόμη «αντιπαράθεση» Κυριάκου και Αντώνη, πλέον του γνωστού αφηγήματός του για τα Σκοπιανά μνημόνια που δεν πάνε στη Βουλή λόγω Σαμαρά, και βεβαίως λόγω της πρόσφατης παρέμβασης του τελευταίου, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά.

Το γεγονός ότι με τις διαπιστώσεις και κρίσεις του πρώην πρωθυπουργού για τις προκλήσεις του Ερντογάν συντάχθηκαν ουσιαστικά ο ΟΗΕ, η Ε.Ε. και το αμερικανικό ΥΠ.ΕΞ., δεν ήταν σημαντικό, ώστε να σταματήσουν τα παραπάνω ΜΜΕ αυτά τα ανόητα αφηγήματα που μόνο κακό κάνουν στη χώρα μας, σε μια εποχή που οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, για να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα της πανδημίας.

Για την ιστορία και μόνο, ο Αντώνης Σαμαράς προσκλήθηκε να είναι παρών στην περιοδεία του Κυριάκου, αλλά ανειλημμένες υποχρεώσεις του δεν ήταν δυνατόν να μετατεθούν, ώστε να είναι παρών στην επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα