Ο Λ. Λεουτσάκος συγκλονίζει: «Πέρασα 14 μέρες διασωληνωμένος»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περιπέτεια της υγείας του έκανε ο πρόεδρος της Super League 2 και της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος, λέγοντας πως το σημαντικότερο είναι να αντιμετωπίσει η Ελλάδα την πανδημία του κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε μείνει διασωληνωμένος με πνευμονία για 14 μέρες με πνευμονία.

Ο Λ. Λεουτσάκος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η χώρα ζει δύσκολες στιγμές και αυτό που προέχει είναι να βγούμε από αυτές. Μόλις βγούμε από αυτήν την κατάσταση με ηρεμία θα δούμε τα πράγματα και πώς θα αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις. Αυτήν την ώρα είναι πρώιμο να μιλάμε για κάτι άλλο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Πρέπει να βγούμε αλώβητοι ως άνθρωποι από αυτήν την κατάσταση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε αν θα βγούμε αλώβητοι. Το κάθε αύριο είναι διαφορετικό. Ολόκληρα χωριά μπήκαν σε καραντίνα. Πεθαίνουν άνθρωποι και δεν μπορούν να τους κηδέψουν όπως πρέπει. Προέχει η ζωή. Πρέπει να βγούμε αλώβητοι με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Ίσως αυτή η περιπέτεια μας κάνει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα ως προς το νόημα της ζωής.

Με ακούτε έτσι γιατί τα έχω περάσει και ξέρω τι σημαίνει. Το 1999 πέρασα 14 μέρες διασωληνωμένος στην εντατική από πνευμονία. Ήμουν 31 χρονών. Πέρασα άσχημες καταστάσεις. Με ένα απλό κρύωμα πήγα στον γιατρό και με διασωλήνωσαν με το “καλημέρα”. Γι’ αυτό λέω ότι προέχει η ζωή. Λένε ορισμένοι ότι δεν πιάνει τους νέους. Τους πιάνει και τους παραπιάνει. Ας ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο και όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

Διαβάστε επίσης