Ο Λαγός ζητά οικονομική ενίσχυση για να ανατρέψει την καταδικαστική απόφαση

Οικονομική ενίσχυση (!) ζητά ο καταδικασθέντας για τη δράση του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στις Βρυξέλλες, με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι οι ελληνικές δικαστικές αρχές απέστειλαν στις Βρυξέλλες επίσημο αίτημα για άρση ασυλίας του Γ. Λαγού. Στο αίτημα περιλαμβάνεται απόσπασμα της καταδικαστικής απόφασης που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με την οποία έχει επιβληθεί στον Γ. Λαγό ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη κατοχή όπλων, χωρίς αναστολή.

Αν αναμονή της άρσης της ασυλίας του Γ. Λαγού, ο ίδιος προκαλεί και μέσω ανάρτησής του τόσο στο Twitter όσο και στην ιστοσελίδα του κόμματος που ίδρυσε όταν ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΧΑ (ΕΛΑΣΥΝ) ζητά οικονομική ενίσχυση, δημοσιεύοντας και σχετικό τραπεζικό λογαριασμό, τονίζοντας: «Καταθέτοντας κάποιο ποσό στους λογαριασμούς που βλέπετε, βοηθάτε να γκρεμίσουμε το βρώμικο και παράνομο καθεστώς, Θα αποκαλύψω ΠΑΝΤΟΥ το δικαστικό και πολιτικό πραξικόπημα, Λευτεριά στους εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους».

«Τώρα ήρθε η ώρα μας! Η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη! Ο Γιάννης Λαγός, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, θα επιδιώξει από τις Βρυξέλλες να ανατρέψει την απόφαση και να οδηγήσει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς. Οι δικαστικοί αγώνες στην Ευρώπη, κοστίζουν ακριβά. Η νομική ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους Ευρωπαίους νομικούς, θα δώσει τιτάνια μάχη για να αναδείξει την αλήθεια», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΣΥΝ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα