Ο Λάμπαρντ αποκάλυψε πως έχει βοηθό στην Τσέλσι τη… γυναίκα του

Τη…γυναίκα του έχει βοηθό στην Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο τεχνικός ηγέτης των μπλε, αποκάλυψε ότι συζητάει με τη γυναίκα του για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειριστεί τους παίκτες!

Ο κόουτς της Τσέλσι έπειτα από πολλές ώρες παραμονής στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, δουλειά, σημειώσεις, σχέδια για το κάθε επόμενο παιχνίδι της ομάδας που έρχεται το ένα αμέσως μετά το άλλο, επιστρέφει στο σπίτι του και… συζητάει με τη γυναίκα του για όσα σκέφτεται!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε: «Την αγαπάω και την σέβομαι για όσα έχει κάνει στη δική της καριέρα και ξέρω πόσο σοβαρά βλέπει τα επαγγελματικά θέματα. Της λέω “ένας παίκτης δεν ήταν καλός στην προπόνηση, αλλά τον χρειάζομαι για το επόμενο ματς. Πως να τον αντιμετωπίσω, τι να κάνω;” και αμέσως μου απαντάει “έχει κοπέλα; έχει σύζυγο; μήπως; έχει κάποιο πρόβλημα; μίλησες μαζί του να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα;” και αποφασίζω να το κάνω αυτό…

Προφανώς δεν διαλέγει ποιος θα παίξει στην 11άδα μου, αλλά χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο να πω τα προβλήματά μου στο σπίτι…» είπε ο Φράνκι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα