Ο Λαπόρτα «τελειώνει» τον Τσάβι

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ο Τζουάν Λαπόρτα δήλωνε: «Είναι υπέροχα νέα ότι συνεχίζει ο Τσάβι. Η ομάδα που έχουμε η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, χρειάζεται αυτή την σταθερότητα. Ο Τσάβι είναι σημείο αναφοράς για τους νέους. Στο διοικητικό συμβούλιο στήριξαν ομόφωνα αυτή την απόφαση. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου, της αθλητικής επιτροπής και των οπαδών της Μπαρτσελόνα».

Τρεις εβδομάδες αργότερα, ψάχνει νέο προπονητή για το τιμόνι της Μπαρτσελόνα.

Αυτό ισχυρίζεται καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, που παρουσιάζει τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» παντελώς απογοητευμένο με τον Τσάβι. Ο πρώην μέσος εν αντιθέσει με αυτά που συζήτησαν οι δυο τους για να έρθει η κοινή πορεία και τη νέα σεζόν, βγήκε και δήλωσε πως θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του να κοντράρει τη Ρεάλ στους στόχους που… τίθενται αυτομάτως για τις δύο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας, εξαιτίας των οικονομικών.

Ο δεύτερος λόγος λέγεται πως αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, με τη διοίκηση να πιστεύει πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να ενισχυθεί η ομάδα αλλά αυτό ήταν κάτι που ο Τσάβι δεν εκμεταλλεύτηκε προς όφελός της.

Πλέον απομένει να φανεί εάν ευσταθεί το δημοσίευμα, με τις εξελίξεις να αναμένονται με αγωνία, όπως άλλωστε «συνηθίζει» τον κόσμο της κατά τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα